Connect with us

Revistateo.ro

4 soluții-cheie ca să nu mai sforăi

Sanatate

4 soluții-cheie ca să nu mai sforăi

Să te trezești lângă iubitul tău după o noapte de sforăială intensivă, sau el să se trezească lângă tine după ce ți-a suportat concertele, nu e deloc glamouros. Și nu doar că nu e frumos, dar nu e nici sănătos.

Multe femei cred în continuare că sforăitul este un atribut specific bărbaților, însă acestea se înșeală. Și femeile au probleme respiratorii, probleme nazale și obiceiuri proaste care duc la sforăit. Iată 4 sfaturi-cheie pentru a nu mai sforăi și a avea un somn liniștit, atât tu cât și partenerul tău. Notează-le bine până ce te bagi în pat!

CITEȘTE ȘI: 7 LUCRURI NEȘTIUTE DESPRE PIELEA TA

1. NU DORMI CU GURA DESCHISĂ!
Multă lume doarme cu gura deschisă pentru că nu poate respira mereu pe nas și crede că dormind astfel vor evita sforăiturile. Nu este întocmai așa. Dormitul cu gura deschisă este propice sforăitului, iar cea mai bună poziție de dormit pentru a evita sforăitul este poziția fetală.

2. NU MAI CINA ABUNDENT

Nu doar că multe grăsimi și dulciuri la ora cinei ne distrug metabolismul și ne creează probleme digestive pentru noapte, dar acest obicei nesănătos contribuie din plin la sforăit.

3. NU ABUZA DE ALCOOL
Un păhărel de vin la o masă, mai merge. Dar când acesta se triplează, începe prin a-ți pune întrebări mai ales dacă vrei să dormi după aceea și nu vrei ca ceilalți locuitori ai casei tale să-și astupe permanent urechile.

4. LĂSAȚI-VĂ DE FUMAT
Multe probleme respiratorii sunt cauzate de fumat. De asemenea, persoanele obeze sunt și ele predispuse la sforăit.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top