Connect with us

Revistateo.ro

4 tehnici prin care iti poti regla energetic organele interne

Stiri

4 tehnici prin care iti poti regla energetic organele interne

Tehnici prin care iti poti regla energetic organele interne. Starea de sanatatea poate fi mentinuta prin reglarea energetica a organelor interioare, iar acest lucru este posibil prin diferite tehnici.

Toate organele functioneaza la turatie maxima deoarece sunt impinse de forte pe care nu le vedem, de energii si vibratii care daca nu intefereaza cum trebuie intre ele pot declansa adevarate derapaje interne.

Trebuie stiut ca energia rinichilor hraneste ficatul, cea a ficatului vine in ajutorul inimii, iar energia inimii sustine splina, cea a splinei sustine plamanii, iar plamanii, la randul lor, ajuta la buna functionare a rinichilor. Dupa cum puteti observa, vorbim despre o ciclicitate chiar si cand analizam harta organelor.

Atunci cand intampini probleme cu organele tale, inseamna ca exista anumite blocaje energetice la nivelul acestora. Iata care sunt tehnicile de care trebuie sa tii cont. Inchide ochii atunci cand practici tehnicile de mai jos!

1. RELAXAREA

Orice exercitiu, orice tehnica incepe cu relaxarea. Pentru asigurarea circulatiei energiei benefice in interiorul organismului tau, e nevoie sa fii relaxat. Inspira si expira profund, apoi relaxeaza-ti capul, gatul, umerii, bratele, coatele, antebratele si articulatiile membrelor, in aceasta ordine.

CITESTE SI: Descoperă paşii spre echilibrarea chakrelelor tale

CITESTE SI: Foloseste-le si vei avea cele mai relaxante seri!

2. CONCENTREAZA-TE ASUPRA RINICHILOR

Daca vrei sa atragi energie vitala asupra unui organ, gandeste-te doar la acel organ separat de restul organismului. Inchipuie-ti ca intreg corpul tau are forma rinichilor si cum energia Universului il umple, il revitalizeaza.

3. INTENSIFICA PUTEREA DE CONCENTRARE

Daca pana acum ti-ai imaginat rinichii, contemplarea continua la un alt nivel. Comporta-te ca si cum ai privi spre ei din exterior. Inspira si expira puternic deoarece in acest timp are loc procesul de hranire energetica a rinichilor.

4. DEPLASEAZA-TI ENERGIA INTRE ORGANE

Imagineaza-ti energia ca un vortex ce cuprinde rinichii si apoi, treptat, celelalte organe.

Aceste tehnici sunt eficiente in privinta metabolismului de baza, a echilibrarii energetice a organelor interne. Daca esti o persoana activa, adica practici sport si ai un stil de viata sanatos, aceste tehnici vor fi usor de aplicat pentru tine.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top