Connect with us

Revistateo.ro

4 tipuri de infidelitate. Cu care te-ai confruntat

Cuplu

4 tipuri de infidelitate. Cu care te-ai confruntat?

Stiai ca exista cel putin 4 tipuri de infidelitate? Sa inseli nu presupune doar sa te culci cu cineva. Iata formele cele mai necunoscute ale infidelitatii, acelea care arata ca iubirea a disparut de mult intr-o relatie.

Se spune ca atunci cand iubesti ai ochi doar pentru cel de langa tine. Micile flirturi, visele in care faci dragoste cu altcineva sau conversatiile amuzante cu tenta erotica purtate pe chat cu o alta persoana sunt forme ale infidelitatii.

4 tipuri de infidelitate

1. INFIDELITATEA ONIRICA

Daca visezi ca faci dragoste cu o alta persoana decat partenerul, inseamna ca nu te simti confortabila in relatia ta. Visele scot la iveala cele mai ascunse ganduri, motivele de indoiala si nefericirea in relatie. Daca ti s-a intamplat sa visezi des ca iti inseli iubitul, inseamna ca ceva te nemultumeste in relatie.

2. FLIRTUL

Toti simtim nevoia sa fim validati in fata celor din jur. In momentul in care iti gasesti dragostea adevarata, aceasta nevoie de validare dispare natural. Daca iti place ideea de a flirta de mana cu partenerul tau, inseamna ca acesta nu iti ofera chiar totul.

3. CHAT-CHEATING

Nevoia de a vorbi cu o anumita persoana prin messenger, de a face glume cu tenta sexuala, fara sa mergi neaparat mai departe, scoate la iveala lipsurile de care suferi in relatie.

CITESTE SI: A aflat ca il insala sotia dupa mai bine de 10 ani de casnicie. Scrisoarea barbatului te va uimi

4. INSELATUL CLASIC

In acest caz e clar totul. Semnele ca te insala sunt nenumarate: lipsitul de acasa, invocarea oboselii de fiecare data cand vrei sa va simtiti bine impreuna, in dormitor, conversatiile dubioase pe care le gasesti in telefonul mobil, parfumul celeilalte care se simte pe camasa sa ori urmele de ruj.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top