Connect with us

Revistateo.ro

4 trucuri pentru o partidă perfectă de sex

Cuplu

4 trucuri pentru o partidă perfectă de sex

Te-ai gândit vreodată ce trucuri să folosești pentru ca partida de amor cu persoana iubită să nu fie una plictisitor de clasică? Există o groază de ingrediente care pot avea rol afrodisiac, iar acestea dacă intră în contact cu pielea, la care mai adaugi și atingerile suave, dorința sexuală sporește.

CUB DE GHEAȚĂ
Cercetătoarea britanicp Tracy Cox, expertă în relații sexuale și personale, autoarea cărții „Supersex”, susțină că folosirea unui cub de gheață pe post de afrodisiac provoacă o stimulare sexuală imediată. Trucul constă în alunecarea cubului de gheață pe corpul partenerului, cu ajutorul unor mișcări de masaje fine sau cu buzele.

CITEȘTE ȘI: SEMNE CĂ TE VREA DOAR PENTRU SEX

CĂPȘUNII
Puteți mânca împreună căpșuni în timpul preludiului, așa cum mănâncă iubăreții spaghete în filmele romantice, până își unesc buzele, și destinele totodată. Alege zonele sensibile unde îți poți mângâia partenerul cu căpșunele, cum ar fi zona gâtului, a urechilor, zona musculară, a gambelor, pieptului etc.

CIOCOLATA
Ciocolata conține feniletilamină, acesta fiind practic afrodisiacul care declanșează nebunia. Gustul dulce al ciocolatei îndulcește în sine momentul sexual. Puteți să vă jucați cu ciocolata: scrie trei cuvinte fără ca iubitul tău să vadă ce scrii. Dacă a ghicit ce scrie pe unul din bilețele, va primi o dulce recompensă. Dacă nu, este obligat să se dezbrace câte puțin, precum în jocul cu cărți pe dezbrăcate.

MASAJ CU ULEI FIERBINTE
Un masaj fierbinte cu ulei este un alt truc nemaipomenit pentru o seară de neuitat cu perechea ta. Alege uleiul de lavandă ușor încălzit și aplică-l pe corpul partenerului tău, masând zonele sensibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top