Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 zodii care cred că le știu pe toate

4 zodii care cred că le știu pe toate:

LOCUL 4: TAUR
Nimeni nu știe mai multe decât Taurul. Asta are impresia acest semn zodiacal, pentru care viața înseamnă lucruri practice și bine determinate din timp. Taurii sunt materialiști din fire și ascund foarte bine acest lucru sub imaginea unui flower-powerism construit cu mare migală. Nu te poți contrazice cu un Taur pe subiecte sociale, politice ori lucruri practice, ca de exemplu, cum se face o rețetă culinară.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE ÎȚI SCOT PERI ALBI

LOCUL 3: SCORPION
De-a dreptul insuportabili de multe ori, Scorpionii nu cedează niciodată la plăcerea de a-i înțepa pe ceilalți, încercând să îi umilească doar cu strategii de marketing. În fond, Scorpionul își cunoaște limitările de aprofundare a situațiilor dar lasă impresia că poate vedea dincolo de ecran.

LOCUL 2: SĂGETĂTOR
Zodie extrem de căpoasă, care atunci când își pune ceva în cap face tot posibilul să convingă că așa este. De multe ori, ce visează ziua, au impresia că li se întâmplă noaptea. Săgetătorii rareori își recunosc greșelile și tind să se victimizeze când nu este cazul. Se pot bosumfla foarte ușor din motive pentru care „stă mâța în coadă”.

LOCUL 1: RAC
Racul este atotștiutorul zodiacului, însă atunci când trebuie să pună în practică ceea ce știe, se fâstâcește. Racul trăiește după premiza că toți cei din jur sunt cam prostuți și îi poate gini din prima, ceea ce este foarte fals. Nativul Rac oferă mereu sfaturi în legătură cu orice și are tendința de a atrage atenția chiar cuiva mai ales când nu este cazul. Sunt foarte băgăreți în toate și greu poți să scapi de obsesiile lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top