Connect with us

Revistateo.ro

5 așteptări pe care partenerul le are după o partidă de amor

Cuplu

5 așteptări pe care partenerul le are după o partidă de amor

Femeile au întotdeauna așteptări de la un bărbat, mai ales după o partidă de sex, spun specialiștii. Pornind de la un episod al serialului „Totul despre sex”, sexologul Jess Reilly vine cu câteva explicații. În episod, Miranda merge la o întâlnire cu un dramaturg și singurul lui defect, pe care îl constată ea, este că face duș imediat după sex.

În articolul de mai jos veți găsi câteva argumente și explicații din partea experților, care spun că gesturile în urma sexului contribuie la dorința de a se repeta actul sexual.

„Prin efectuarea de ajustări la rutina de după sex, puteți constata că interesul dumneavoastră general crește asupra sexului. Așa cum oamenii sunt atrasi în mod natural spre noutate.”, spune Jess.

Iată care sunt cele cinci lucruri pe care femeile le doresc după sex:

1. Fă-i masaj

Oferindu-i un masaj după sex (lucru valabil și pentru femei), gest utilizat de regulă pentru a iniția sexul, este o oportunitate de a-ți face partenerul să se simtă apreciat și iubit.

Un masaj poate ajuta la eliberarea, de asemenea, de substanțe chimice, cum ar fi serotonina și opioide, care te ajută să ai un somn mai bun. Poate fi și schimb pe schimb!

Faptul că faceți baie împreună și vă dați cu șampon reciproc vă face să deveniți mai intimi și mai apropiați.

3. Jocul de după încheierea sexului

În timp ce sunteți amândoi, probabil înfrânți, după sex urmează o versiune mai lentă a preludiului.

Ia lucrurile încet, cu săruturi și atingeri fine. „O abordare mai lentă a acestor comportamente pot ajuta tranziția de la intimitate la exprimarea emoțiilor.”, a spus psihologul Dana Harron.

4. Gustarea de după sex

În medie, sexul arde 288 de calorii pe oră și sexul oral arde 200 de calorii pe oră – similar cu alergare timp de 40 de minute. Deci, cel mai bun lucru este pregătirea unei gustări împreună pentru a vă încărca bateriile.

5. Pregătește-te pentru runda a doua

Este cunoscut faptul că femeile pot avea orgasme multiple. la bărbați este puțin mai greu. De aceea, jocul cu partenerul este foarte important pentru a-l stimula și pentru runda a doua.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top