Connect with us

Revistateo.ro

5 avantaje ale masturbării zilnice

Relatii

5 avantaje ale masturbării zilnice

5 avantaje ale masturbării zilnice:

1. Previne cancerul. Ce legătură are masturbarea cu prevenirea bolilor? Se pare că un studiu publicat încă din 2003 a arătat că bărbaţii care ejaculau de 5 ori pe săptămână aveau de trei ori mai puţine şanse de a face cancer de prostată, decât cei care făceau asta mai rar. Excplicaţia consta în faptul că pe tractul respectiv, cu timpul, se acumulează o cantitate mare de toxine, care este însă eliminată prin ejaculare.

CITEŞTE ŞI: Faci sex rar? Uite ce ce ţi se poate întâmpla!

2. Muşchii genitali se tonifiază. Se pare că o masturbare regulată va menţine tonusul muscular în zona intimă, lucru atât de preţios mai ales pentru bărbaţi, odată cu înaintarea în vârstă. Asta va ajuta cu timpul la o erecţie puternică, fără a fi nevoie de pastile.

3. Creşte performanţa în dormitor. Secretul partidelor de o oră, sau mai multe, este dezvăluit de bărbaţi, care obişnuiesc să se masturbeze înainte de repriza de amor. Asta va duce la menţinerea erecţiei pentru mai mult timp, spre satisfacţia partenerei. Specialiştii sfătuiesc bărbaţii să încerce de fiecare dată să prelungească timpul masturbării, pentru a-şi putea controla mai bine ejacularea.

4. Întăreşte imunitatea. Poate sună ca o reclamă la medicamente, dar ejacularea zilnică va duce la eliberarea unui hormon numit cortizol, care îi va distruge pe cei care provoacă stresul şi care astfel vor acţiona benefic asupra sistemului imunitar.

5. Acţionează ca antidepresiv. Orgasmul duce la eliminarea hormonilor fericirii, oxitocină şi dopamină, care vor activa celulele neuronale, cu o acţiune pozitivă asupra psihicului. Se spune că orgasmul este, de altfel, cel mai puternic drog pentru organism, iar creierul unei persoane în timpul punctului culminat a fost asemănat chiar cu unul al unei persoane dependente de heroină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top