Connect with us

Revistateo.ro

10 beneficii uimitoare ale uleiului de cocos

Naturiste

5 beneficii uimitoare ale uleiului de cocos

Uleiul de cocos organic este 100% comestibil și aduce numeroase beneficii sănătății tale. Conține circa 92% grăsimi saturate, acesta fiind motivul pentru care el se prezintă într-o stare solidă. Iată câteva dintre cele mai important beneficii ale sale!

1. Uleiul de cocos este benefic pentru reglarea tensiunii arteriale. Grăsimile saturate sunt cunoscute pentru faptul că îți mențin proprietățile chiar și la cele mai ridicate temperaturi. Acest lucru se datorează prezenței dublelor legături care nu sunt ușor de stricat. Mai mult decât atât, aceste uleiuri are o foarte mică tendință de a atrage radicalii liberi. Prin urmare, grăsimea din uleiul de cocos nu se acumulează în corp, iar acest lucru ajută la reglarea tensiunii arteriale într-o mare măsură.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ZIUA SĂPTĂMÂNII ÎN CARE TE-AI NĂSCUT DESPRE TINE ȘI PERSONALITATEA TA

2. Uleiul de cocos te ajută să slăbești. Acesta reduce acumularea de grăsimi în organism și stimulează metabolismul prin declanșarea circulației colesterolului. Prin urmare, uleiul de cocos este o opțiune excelentă pentru persoanele care țin o cură de slăbire și vor să înlocuiască grăsimile rele cu grăsimi bune.

3. Uleiul de cocos organic are proprietăți anti bacteriene puternice și se luptă eficient cu germenii și bacteriile prezente în cavitatea bucală. Astfel împiedică acumularea acestora în jurul gingiilor, ține departe mirosul neplăcutși cariile. Pentru a avea parte de rezultate optime puteți să vă masați gingiile cu ulei de cocos ori de câte ori simțiți nevoia.

4. Uleiul de cocos luptă împotriva infecțiilor fungice. Acesta este o sursă bogată de acid lauric, cunoscut pentru proprietățile sale antifungice. Aplică ulei de cocos pe toate zonele afectate pentru a grăbi vindecarea. De asemenea, uleiul de cocos luptă împotriva infecțiilor virale datorita conținutul bogat în acid capric.

5. Uleiul de cocos este extraordinar de bun pentru digestie, deoarece restabilește nivelul PH-ului și îndepărtează toxinele din intenstine. Facilitează tranzitul intenstinal și digestia și vindecă imediat balonarea sau arsurile.

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top