Connect with us

Revistateo.ro

5 ceaiuri din plante si minunile lor

Naturiste

5 ceaiuri din plante si minunile lor

5 ceaiuri din plante si minunile lor – Ceaiul nu trebuie consumat doar de la frigider pentru a ne stinge setea sau pentru a completa o felie de paine cu unt si dulceata.

Acesta are proprietati vindecatoare care ii uimeste chiar si pe cei mai sceptici medici, nu degeaba medicii de familie iti recomanda ca atunci cand esti racit sa bei ceai fierbinte pe langa medicamente. Iata 5 ceaiuri si minunile lor:

CEAIUL DE MUSETEL
Este bun pentru problemele stomacale si refluxul gastric (arsuri la inima). Musetelul este recomandat pentru persoanele anxioase sau care se confrunta cu depresia, ajutand sistemul nervos sa fie curatat de gandurile negre. De asemenea, este foarte bun atunci cand esti racit, reducand considerabil febra.

CITESTE SI5 LUCRURI NESTIUTE DESPRE CEAIUL DE MUSETEL

CEAIUL DE FENIC
Fenicul, sau chimenul dulce mai popular, este folositor crampelor stomacale si problemelor cu digestia. Fenicul sporeste pofta de mancare si ii poate ajuta pe cei care sunt extremi de slabi si nu se pot ingrasa. De asemenea, este recomandat de medici pentru cancer.

CEAIUL DE GHIMBIR
Raceala poate deveni istorie daca vei consuma ceai de ghimbir fierbinte sub plapumioara. Pentru a inlatura anumite alergii, consuma ceai de ghimbir zilnic, intarindu-ti imunitatea.

CEAIUL DE ROZMARIN
Beneficiile rozmarinului sunt uluitoare pentru sanatate. Acesta actioneaza impotriva durerilor de cap, amelioreaza durerile provocate de bolile de inima, imbunatateste circulatia si alina iritatiile in gat. Stimuleaza cresterea parului, daca te speli pe cap cu el.

CEAIUL VERDE

Lupta cu gripa, este un puternic antioxidant si cel mai bun ceai pentru detoxifierea organismului. Acesta micsoreaza colesterolul rau si coboara nivelul de zahar din sange.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top