Connect with us

Revistateo.ro

5 coafuri cu care impresionezi orice bărbat

Stiri

5 coafuri cu care impresionezi orice bărbat

Buclele. Una dintre cele mai simple coafuri, părul făcut bucle merge de minune în cazul în care ai lungimea părului medie sau mare. Nu durează foarte mult să-ţi ondulezi părul, iar efectul va fi pe măsura aşteptărilor tale. Încearcă să-ţi faci bucle data viitoare când ieşi în oraş şi vezi ce se întâmplă.

Părul împletit. O altă alternativă în cazul celor care au părul mediu sau lung o constă împletiturile. Ai o gamă de modele atât de variată, încât poţi experimenta în fiecare zi. Fie că-ţi împleteşti tot părul, fie doar o parte, nu ai cum să nu atragi atenţia domnilor din jurul tău, asta pentru că acest gen de coafuri îţi dau un aer aparte.

CITEŞTE ŞI: Află ce coafuri te întineresc

Părul coafat uşor la vârfuri. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Bărbaţii vor aprecia mereu naturaleţea unei femei în locul extravaganţei acesteia, astfel că ar fi bine să mizezi pe o coafură cât mai uşoară data viitoare când mergi la o întâlnire. Părul desfăcut şi puţin ondulat la vârfuri este purtat de tot mai multe vedete, iar dacă ele au învăţat ceva a fost cum să fure inima oricărui bărbat.

Coada înaltă. Genul de coafuri cum purta odată Madonna, adică o coadă de ponei strânsă cât mai sus va stârni atenţia tuturor, dacă ai părul lung. Pe lângă faptul că-ţi lasă faţa liberă, iar astfel va fi mai luminoasă, genul acesta de aranjare a părului te va face să pari mai tânără.

Bobul texturat. Dacă ai părul scurt, până deasupra umerilor, îl poţi aranja printr-un bob ce dă impresia că părul este mai bogat la vârfuri, încadrându-ţi perfect chipul. Pe lângă faptul că este o tunsoare uşor de purtat, nu-ţi trebuie ărea mult să-l aranjezi şi vei arăta ca o puştoaică, chiar dacă ai trecut de 30 de ani.

Ce spui, le încerci data viitoare când vrei să agăţi un bărbat? Să ne spui dacă au funcţionat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top