Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 coafuri pentru barbatii care vor sa fie la moda

Barbatii care vor sa fie la moda trebuie sa stie ca este important sa fie ei insisi si sa isi aleaga o frizura care se potriveste stilului propriu. Majoritatea coafurilor se aseaza bine la o anumita forma a fetei si trebuie sa se tina cont de acest aspect.

Frizurile barbatilor devin din ce in ce mai elaborate in ultimul timp. Este important sa alegi o coafura potrivita – daca iti place parul scurt, trebuie sa vezi daca ti se potriveste, iar daca preferi parul mai lung, exista mai multe modalitati sa-ti aranjezi podoaba capilara.

1. Look-ul clasic
Acest look este la moda, iar barbatii il pot adopta in orice imprejurare. Parul trebuie sa fie destul de lung sau sa aiba o lungime medie. Tot ce trebuie sa faci este sa iei putin gel de par sau ceara, ce preferi tu, si cu ajutorul unui pieptene, sa-ti dai parul pe spate. Nu folosi prea mult gel pentru ca altfel risti sa iti incarci parul iar look-ul tau nu va mai parea natural. Asa vei avea un aspect clasic si atractiv.

2. Tepi ciufuliti
Tepii nu prea mai sunt la moda in aceste zile, dar acest trend ar putea reveni destul de curand. Doritorii pot obtine acest look atunci cand au parul scurt sau mediu. Foloseste gel sau ceara pentru a crea tepii, dar nu ii modela drept. Ciufuleste-i pe alocuri pentru a crea un efect neglijent. Acest look merge purtat la orice ocazie, mai putin la cele formale. Nimanui nu ii sta bine intr-un frac, cu papion la gat si par ciufulit.

CITESTE SI: Daca ai aceste simptome, trebuie sa citesti asta: Barbatii sufera de sindromul premenstrual

CITESTE SI: Pastila care ar putea scapa multi barbati de burta va intra curand pe piata

3. Pompadur
Acesta este un stil grozav pentru ca iti permite sa faci absolut ce vrei cu parul tau. Ca sa obtii look-ul pompadur, trebuie sa fii tuns scurt in parti si sa ai parul destul de lung pe crestet. Foloseste ceara pentru par si un uscator. Astfel vei crea volum parului, intr-un mod dezordonat. Daca ai probleme in mentinerea volumului la par, inainte de a-l usca, foloseste putina spuma de par. Ai grija sa nu iti incarci parul. Pentru a asigura rezistenta coafurii, foloseste putin fixativ inainte sa pleci de acasa.

4. Par foarte scurt
Daca ai probleme cu caderea parului, cea mai buna alegere este sa te tunzi foarte scurt. Asa vei avea un aspect mai curat. Ai grija, aceasta tunsoare rotunjeste feta, asa ca nu este ideala pentru cei care au deja forma fetei rotunda. Cu toate astea, atunci cand iti cade parul, tunsul foarte scurt ramane cea mai buna solutie.

5. Parul dezordonat
Bineinteles ca aceasta frizura isi are locul in aceasta lista. Datorita faptului ca numarul de produse pentru ingrijirea parului in randul barbatilor creste, acest look este foarte usor de obtinut. Acest aspect este potrivit atat pentru evenimentele formale, cat si cele informale. Exista mai multe stiluri de par ciufulit, cheia este sa il gasesti pe cel potrivit fetei tale si a stilului tau.

Look classic

Look classic

Tepi ciufuliti

Tepi ciufuliti

Pompadur

Pompadur

Par foarte scurt

Par foarte scurt

Par dezordonat

Par dezordonat

Sursa fotografii: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top