Connect with us

Revistateo.ro

5 culori perfecte pentru părul închis la culoare

Inedit

5 culori perfecte pentru părul închis la culoare

Poate că blondul reflectă lumina într-un mod inegalabil, însă femeile cu părul mai închis au o podoabă capilară atât de bogată, încât nimic nu poate rivaliza cu ea. Cum poți scoate în evidență culoarea închisă a părului tău? Urmează sfaturile umătoare și vei arăta absolut senzațional. În mod evident, tonul pielii tale joacă un rol foarte important în alegerea culorii hainelor, dar concentrându-te pe culorile compatibile cu nuanța părului tău este un mod ideal de a începe căutarea articolelor vestimentare perfecte. Totul se reduce la un concept pe cât de simplu, pe atât de important: treuie să creezi un contrast plăcut între nuanța părului și culoarea hainelor tale, astfel încât ambele să iasă în evidență într-un mod deosebit. Nu vrei ca îmbrăcămintea ta să eclipseze poboada capilară și nici invers. Echilibrul este cheia. Iată care sunt cele mai potrivite nuanțe pentru tine, dacă ai părul brunet sau șanten închis!

1. Rozul puternic și îndrăzneț. Deși rozul este de obicie asociat cu blondele și majoritatea femeilor se feresc de nuanțele puternice, aceasta culoare scoate în evidență reflexiile închise ale părului tău. Ieși din tipar și alege o rochie roz pe care să o porți cu o pereche de pantofi simpli sau chiar un palton la care poți asocia niște jeanși skinny, negri și o pereche de cizme simple, cu toc. Atunci când porți culori puternice, echilibrează-ți ținuta prin alte piese vestimentare simple, în culori neutre.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PORȚI BIJUTERIILE STATEMENT

2. Albastru închis. Această culoare completează nuanța închisă a părului, fără a contura un look prea sobru. Pur și simplu crează un aspect elegant și rafinat. Poți opta pentru o multitudine de articole în această culoare: rochii, fuste, paltoane sau veste. Alege accesorii aurii pentru un plus de farmec.

3. Galben pal. Spre deosebire de blonde, brunetele pot purta cu încredere nuanțele pale de galben deoarece crează un contract deosebit de plăcut cu reflexiile închise ale podoabei capilare.

4. Alb și crem. Nu vei da greș niciodată cu aceste nuanțe neutre. Te avantajează din plin și îți scot în evidență trăsăturile. O ținută all white te va tranforma într-o prințesă la orice petrecere.

5. Roșu. Această culoare accentuează nuanțele părului și ale pielii și iți oferă un aspect diferit, îndrăzneț și atrăgător. Fii atentă la ce alte culori mixezi cu nuanțele de roșu și nu îți încărca ținuta prea mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top