Connect with us

Revistateo.ro

5 EXERCIȚII PENTRU ABDOMENE. Învață cum să le faci!

Dieta si Sport

5 EXERCIȚII PENTRU ABDOMENE. Învață cum să le faci!

Să fim sinceri, exercițiile pentru abdomene sunt cele mai insuportabile, fapt pentru care persoanele care reușesc să le facă sunt mereu de admirat și chiar de invidiat. Însă… există exerciții pe care le poți face și tu pentru a avea abdomenele la care visezi fără să fi nevoită să recurgi la clasicele mișcări sus-jos în care stai pe spate cu genunchii îndoiți.

Îți prezentăm mai jos în câteva GIFS-uri mișcări pe care le poți pune în practică chiar din acest moment pentru a avea un abdomen bine lucrat. Ai nevoie doar de puțin spațiu și de voință. Dă o privire asupra imaginilor de mai jos și descoperă 5 exerciții pentru abdomene și cum să le faci, pe care nu le-ai știut până acum!

CITEȘTE ȘI: DE CE COPIII TREBUIE SĂ FACĂ SPORT DE MICI?

POZIȚIA PASĂRE-CĂȚEL
“AB
Este un exercițiu genial care îți dezvoltă masa musculară din zona fesieră dar mai ales abdomenele.

 
MINGEA PENTRU STABILITATE
“AB
Orice exercițiu pe care îl faci cu această minge medicinală este benefic pentru lucrarea mușchilor pentru că provocarea cea mare este să îți menții echilibrul.

PODUL CU UN PICIOR
“AB
Acest exercițiu fabulos, gândit special pentru abdomene și trunchi, îl poți faci după ce te-ai ridicat de câteva ori făcând podul de jos.

ABDOMENE CU PICIOARELE RIDICATE
“AB
Dacă la abdomenele clasice trebuie să stai cu picioarele pe pământ, în acest caz nu trebuie decât să pendulezi picioarele păstrându-ți centrul de greutate în mijlocul corpului.

EXERCIȚIUL-SPIDERMAN
“AB
Așa se presupune că se cațără Spiderman pe suprafețele verticale însă tu nu trebuie să te urci pe pereți pentru a-ți lucra mușchii abdominali. Este suficient doar să schimbi piciorul din când în când.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top