Connect with us

Revistateo.ro

5 ganduri toxice care iti distrug viata

Stil de viata

5 ganduri toxice care iti distrug viata

Temerile sunt binevenite in viata ta cata vreme ai ceva de invatat din ele. E normal sa ai emotii, sa te simti constrans si neputincios pentru ca apoi sa realizezi ca poti lupta impotriva oricarui obstacol. Cu toate acestea, exista ganduri care, daca persista, iti pot ruina complet viata.

5 ganduri toxice care iti distrug viata

1. ”Nu sunt capabil/a sa fac asta”

Lipsa de autostima, de autoapreciere are doua cauze: nu iti cunosti potentialul la justa sa valoare, respectiv te compari mereu cu persoane cu care nu ar trebui sa te compari. Fiecare are propriul traseu in viata, asa ca oricat de inferior sau incapabil te-ai simti, nimeni nu are datele tale.

2. „Nimeni nu ma iubeste”

Dar tu, o faci? In momentul in care vei tine la tine suficient de mult, nevoia acuta de a fi validat in fata cuiva se va diminua. Cum poti face asta? Numai prin activitati care iti plac si iti permit sa te rupi de lume. Asa te vei cunoaste cu adevarat si vei gasi suficiente motive sa vrei sa te casatoresti cu tine.

3. „Toata lumea are ceva cu mine”

Nu e exclus sa se intample asta, si stii de ce? Simplul fapt ca pornesti cu aceasta gandire este suficient incat sa atragi sprancene ridicate si cuvinte care ranesc.

4. „Vreau sa ma razbun”

Gandurile noastre se materializeaza mai devreme sau mai tarziu. De ce nu crezi ca viata se ocupa de fiecare in parte? Daca vrei sa o faci pe Dumnezeu si sa ii pedepsesti pe cei care te-au dezamagit, s-ar putea ca totul sa se intoarca impotriva ta.

5. „Ce are ea si nu am eu?”

Poate ca totul. Tocmai asta e minunat: ca nu sunteti la fel. Fiecare om este un Univers descoperit si nu exista doua Universuri identice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top