Connect with us

Revistateo.ro

5 gesturi pe care le face un barbat indragostit

Cuplu

5 gesturi pe care le face un barbat indragostit

Iti poti da seama daca barbatul pe care ai pus ochii te iubeste dupa anumite gesturi. Unele dintre ele iti par atat de banale si le ignori. Iti spunem cum se comporta un barbat indragostit cu adevarat.

5 gesturi pe care le face un barbat indragostit

1. Iti scrie des

Daca este insistent si in afara momentelor cand isi doreste doar sex cu tine, lucrurile sunt clare. Il intereseaza ceea ce faci si se preocupa de tine. Trebuie sa fii o norocoasa daca barbatul de care iti place iti scrie mesaje si iti trimite poze des.

2. Isi trece degetele prin parul tau

Psihologii de la Universitatea Oxford au descoperit ca barbatii indragostiti sunt foarte afectuosi cu partenerul lor, insa nu asta e descoperirea. Acestia au aflat ca printre gesturile care dovedesc iubirea se numara si mangaierile dese si obsesia de a se juca cu parul unei femei.

3. Face lucruri in locul tau

Te-a vazut vreodata obosita si s-a oferit sa te ajute? Inseamna ca ii pasa de tine. Daca ar vrea doar sex sau o relatie de scurta durata, nu te-ar ajuta niciodata.
4. Adora sa te sarute

Un barbat indragostit este innebunit dupa sarutari. Multi dintre barbatii care se prefac intr-o relatie recurg la astfel de dovezi de afectiune doar atunci cand vor sex. Cei care iubesc cu adevarat adora sa le tina in brate pe femei, sa le spuna vorbe tandre, sa se plictiseasca pur si simplu cu ele in pat.

5. Iti spune te iubesc in felul lui

Femeile au nevoie de cele doua cuvinte magice, insa nu toti barbatii care simt ceva puternic fac asta. Se spune ca un om indragostit este atat de timid, de emotionat, incat uita pana si cum il cheama.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top