Connect with us

Revistateo.ro

5 greseli ale femeilor cu ghinion in dragoste

Stiri

5 greseli ale femeilor cu ghinion in dragoste

Femeile care au ghinion in dragoste fac deseori greseli care le aduc in anumite situatii neplacute. Desi ai putea crede ca pur si simplu dragostea nu este pentru tine si nu iti vei gasi vreodata alesul, inainte sa accepti asta ar trebui sa iti analizezi comportamentul si modul de gandire. Multe femei fac greseli pe care nu le constientizeaza, greseli care duc la destramarea relatiilor. Uite cateva dintre acestea:

1. Lipsa rabdarii. Foarte multe doamne si domnisoare isi doresc sa detina controlul inca din primele zile ale relatiei. Poate nu ti-ai dat inca seama, dar barbatii detesta acest lucru. Ai putina incredere in el si lasa lucrurile sa decurga frumos, de la sine. Nu forta nimic si nu il bombarda cu telefoane si mesaje ori de cate ori ti se pare ca nu te cauta indeajuns.

2. Planurile. Daca esti cu el abia de cateva saptamani nu este cazul sa incepi sa iti faci planuri. Poate o perioada este bine sa evitati intalnirile cu prietenii comuni si sa va acomodati unul cu celalalt. Nu forta lucrurile, nu te grabi sa il prezinti celor dragi dupa doar cateva zile si nu fa scenarii. Il vei speria si poti ajunge sa fii dezamagita.

CITESTE SI: CE VREA UN BARBAT DE LA FEMEIA VIETII LUI?

CITESTE SI: ELIMINA PLICTISEALA DIN RELATIE IN 3 PASI

3. Esti in cautarea perfectiunii. Indiferent de cum ti-ai imaginat ca va fi sufletul tau pereche trebuie sa fii constienta de faptul ca toti suntem oameni si avem defecte. Probabilitatea ca tu sa dai peste Fat Frumos este foarte mica, asa ca ar trebui sa ai asteptari mai realiste si sa reduci pretentiile exagerate.

4. Esti mult prea disponibila. Poate ca ai avut pana acum parte de multe esecuri si vrei ca acum sa ii oferi totul de la inceput. Daca faci asta misterul se va pierde si el se va plictisi rapid. Lasa-l sa te descopere!

5. Inca te gandesti la fostul. Nimic mai gresit! Daca s-a terminat, lasa totul sa treaca. Daca simti ca nu este momentul pentru o noua relatie ofera-ti un timp de singuratate, in care sa te refaci. Nu sari dintr-o relatie in alta mergand pe premisa ca ai ghinion in dragoste, dar trebuie sa gasesti cu orice pret persoana potrivita.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top