Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 indicii ca esti intr-o relatie serioasa

Ai dubii in legatura cu relatia ta? Nu stii la ce sa te astepti de acum incolo? Nu vezi cu ochi buni viitorul impreuna cu partenerul sau, pur si simplu, nu ai inca idee daca sunteti dispusi sa faceti la pasul cel mare?

Iata cele 5 indicii ca te afli intr-o relatie serioasa:

1. TINETI LA GLUME RESPECTIV AVETI ACELASI TIP DE GLUME

Distractia in doi este foarte importanta. Zambetele unesc oamenii si ii tine acolo. Daca nu va suparati pe glumele facute pe seama celuilalt, este clar ca sunteti suficient de maturi incat sa treceti pana si peste cele mai interpretabile texte haioase pe care vi le adresati.

2. GATITI IMPREUNA

Daca doar unul dintre voi prepara mancarea, celalalt va fi mereu cel favorizat in relatie. Frustrarile se pot naste si de la faptul ca doar o singura persoana face de mancare.

CITESTE SI: Ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa

RECOMANDARE TEST ONLINE: Tu si el – cat timp crezi ca va dura relatia voastra?

Daca se pricepe doar unul dintre voi la gatit si celalalt nu are idee, dar vrea cu tot dinadinsul sa ajute, este semnul ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Lenea si parvenismul nu are ce cauta intr-o relatie serioasa!

3. VA FACETI PLANURI DE VIITOR

Daca nu va ganditi doar la prezent si luati in calcul ce veti face si peste cateva luni sau chiar ani, este clar ca va asteptati sa fiti mult timp impreuna, iar asta e un semn puternic ca relatia voastra este cat se poate de serioasa si are toate sansele sa dureze o vesnicie.

4. VA CONFESATI CHIAR SI CELE MAI INTIME LUCRURI

O relatie serioasa se bazeaza pe incredere reciproca, iar daca nu aveti nicio tragere de inima sa va povestiti absolut tot ce vi se intampla, toate frustrarile, fricile, angoasele, este evident ca sunteti un cuplu bine sudat.

5. AVETI OBICEIURI DE CUPLU

Cand unul trage intr-o parte si celelalt in alta nu se poate construi nimic. Daca aveti capacitatea de a renunta la tabieturile personale si de a va crea tabieturile de cuplu, sunteti o pereche serioasa. In dragoste trebuie sa renunti putin la tine, mai ales daca vrei ca relatia sa dureze cat mai mult.

Sursa foto: twoology.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top