Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri care se întâmplă când mori

Stiri

5 lucruri care se întâmplă când mori

1. FILMUL VIEȚII ȚI SE DERULEAZĂ ÎN FAȚĂ
Mulți dintre cei care se află în pragul morții experimentează ceea ce înseamnă un rezumat al vieții preț de câteva secunde. Aceștia pot vizualiza pe repede înainte întreaga lor viață, uneori chiar într-o fracțiune de secundă, senzația fiind de-a dreptul incredibilă. Explicația științifică este următoarea: creierul are mai multe sinapse care intră în alertă în momentul apropierii stării de deces, ceea ce activează toate zonele memoriile ”depozitate” în creier.

2. ÎȚI VEZI CORPUL DE SUS
În momentul în care mori, sufletul se desprinde de trup astfel că ești capabil să îți vezi corpul exact în momentul în care sufletul pornește în lunga călătorie în lumea de dincolo. Această experiență este una absolut naturală pentru persoana decedată, putând apărea chiar frustrarea că nu poate interveni să vorbească cu cei din jur, care plâng la capătul trupului.

3. VEZI LUMINA
Nu, nu este o lozincă biblică. Oamenii care s-au aflat în pragul morții ori chiar în moarte clinică, cei care au fost dincolo preț de câteva secunde și s-au întors, susțin că au văzut o lumină strălucitoare, orbitoare chiar. Lumina este poarta/ tranzitul prin care trece sufletul pentru a ajunge în lumea spirituală.

4. TE ÎNTÂLNEȘTI CU PERSOANE DRAGI ȚIE CARE AU MURIT
După ce ai depășit poarta (lumina) vei revedea rude și prieteni după care ai plâns enorm când ai trăit. Nu degeaba atunci când moare cineva se spune că își va întâlni persoana iubită decedată înainte, sau părinții ori copiii sau fratele, în Ceruri.

5. REALIZEZI CĂ NU AI TRĂIT DELOC
Abia în pragul morții și în momentul acesteia realizezi că te-ai abținut de la o serie de lucruri pe care puteai să le faci. Experiența morții ne învață să trăim viața fără niciun fel de regret, să ne bucurăm de fiecare clipă și să o exploatăm pentru a ne alege cu amintiri frumoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top