Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri de care ORICE FEMEIE este COMPLEXATĂ

Stiri

5 lucruri de care ORICE FEMEIE este COMPLEXATĂ

5 lucruri de care ORICE FEMEIE este COMPLEXATĂ:

Vârsta. În timp ce bărbaţii nu pun prea mare preţ pe trecerea timpului, femeile ajung să fi tot mai stresate odată cu anii. Pentru că sunt conştiente de faptul că nu au cum să întinerească natural, multe recurg la bisturiu sau la creme şi tratamente scumpe, doar pentru a da impresia că sunt mai tinere decât arată vârsta din buletin.

Ciclul menstrual. Este lesne de realizat motivul pentru care femeile urăsc această perioadă a lunii. Dureri, nervozitate maximă, toane, nici ele nu se suportă, dar partenerii lor?

CITEŞTE ŞI: Soare, sau furtuna? Vezi care eşti, după zodie!

Celulita. Pentru cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos, celulita reprezintă cel mai aprig duşman. În ciuda cremeleor miraculoase, a tratamentelor scumpe ori a leacuilor băbeşti, aproape nimic nu are efectul aşteptat, astfel că doamnele şi domnişoarele ajung să fie foarte complexate din cauza imperfecţiunilor de pe picioare.

Abdomenul. Nu puţine sunt femeile care îşi acoperă abdomenul, sau poartă tot felul de corsete pentru a-şi subţia talia. Altele, obsedate de pătrăţele, ajung să petreacă ore întrege a sala de fitness şi nici atunci nu sunt mulţumite de această parte a corpului. Pentru că tot ce văd este o siluetă minusculă, promovată de modele aproape anorexice, orice altă dimensiune sau forma a abomenului le complexează pe femei.

Kilogramele. Vorbim aici, desigur, despre greutatea corporală, un alt lucru despre care femeile se feresc să vorbească. Cele slabe vor să mai pună câteva grame în plus, iar cele plinuţe visează la un trup de fotomodel. Indiferent de situaţie, rar vezi o femeie să fie cu adevărat mulţumită de kilogramele sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top