Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri despre tine pe care sa nu le spui nimanui

Stiri

5 lucruri despre tine pe care sa nu le spui nimanui

Exista cateva lucruri despre tine pe care cei din jur nu au de ce sa le stie. Risti sa iti distrugi singura visele daca le dezvalui planurile tale, iar imaginea ta are de suferit daca spui anumite lucruri de care trebuie sa te bucuri doar tu.

5 lucruri despre tine pe care nu trebuie sa le impartasesti nimanui:

1. PLANUL VIETII TALE

Nu dezvalui nimanui care este marele tau vis. Oamenii sunt destul de rai si invidiosi incat sa profite de un moment de slabiciune pe care il ai pentru a-ti demonta sperantele. Ai nevoie de curaj si determinare. Nu te consulta cu nimeni in legatura cu un mare proiect de viata.

2. AJUTOARELE ACORDATE

Daca iti place sa faci fapte bune, inseamna ca niciodata nu iesi a doua zi undeva sa te lauzi cu ele pentru ca le anulezi. Actele caritabile trebuie facute din inima, in tihna, nu fluturand in stanga si in dreapta suma pe careai acordat-o pentru un spital de copii sau pentru o batranica sarmana.

Preferi cafeaua tare si neindulcita? Uite ce spune asta despre tine

Tipuri de barbati cu care o femeie serioasa nu va lega o relatie

3. CREDINTA

Fiecare are propria credinta si nu are sens ca oamenii, in secolul in care ne aflam, sa intre in conflicte pe teme religioase. Astfel de dezbateri ar trebui sa fie de domeniul trecutului deja. Fiecare om are dreptul sa creada in ce doreste fara sa dea explicatii nimanui.

4. NECAZURILE PE CARE LE AI CU FAMILIA

Rufele nu se spala in public, iar asta trebuie sa fie valabil pentru toata lumea. Nu vorbi cu persoane pe care nu le cunosti foarte bine despre parintii tai, fratii sau bunicii tai, oricat de puternice ar fi conflictele.

5. CE STII DESPRE ALTII

Unei femei nu ii sade bine sa barfeasca. Evita sa vorbesti despre altii daca nici tie nu ti-ar placea sa auzi lucruri despre tine, chiar si daca e adevarat ce povestesti. Nu povesti lucrurile intime pe care le faci sau cum decurge stilul tau de viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top