Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care femeile trebuie să le facă mai des ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ

Stil de viata

5 lucruri pe care femeile trebuie să le facă mai des ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ

O relație de cuplu nu poate funcționa doar dacă există prosperitate din punct de vedere financiar, iar atunci când un cuplu este lovit de obstacole financiare, uită să aprecieze lucrurile frumoase ale vieții. Femeile sunt foarte afectate dacă nu au bani pentru a-și face poftele însă, tocmai în aceste perioade, este indicat să facă cel puțin 5 lucruri mai des pentru ca relația să funcționeze în continuare.

FII GLUMEAȚĂ
Nu îi arăta iubitului că te afectează orice lucru neplăcut sau deranjant. Acest lucru îl poți face și dacă vrei să cucerești un bărbat. Unele femei au harul de a povesti mai bun decât bărbații, așa că nu te sfii și încearcă să îi spui mai des glumițe bărbatului tău.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI INTERESANTE CITATE DESPRE RELAȚII

CHEAMĂ-L ÎN ORAȘ
Situația de criză financiară nu înseamnă strângerea curelei pentru berile iubitului tău și o mână largă pentru parfumuri și cosmetice pentru tine. Surprinde-l pe iubitul tău și cumpără-i o băutură sau scoate-l în oraș la o bere sau un whiskey.

FĂ SPORT
Mai mult decât făceai până acum (mai ales dacă nu făceai deloc). Sportul te ajută să îți oxigenezi creierul fapt pentru care este obligatoriu să te apuci de exerciții fizice mai ales când treci în situații de criză. Nu ai nevoie de aparate sofisticate de la sala de fitness ci de un simplu covoraș în camera ta.

FĂ-I UN MASAJ IUBITULUI TĂU
Arată că și ție îți pasă de frământările lui și de durerile de spate cauzate din cauza statului la calculator la birou. Un masaj nu strică, mai ales dacă el nu a comentat deloc în momentul în care tu i-ai cerut asta.

FĂ SEX DIMINEAȚA
Majoritatea bărbaților adoră sexul de dimineață, însă femeile sunt reticente. Sexul de dimineață este eficient deoarece eliberează o serie de hormoni ai plăcerii care îți vor da o stare de bine și multă energie pentru tot restul zilei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top