Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care nu le meriti dupa o despartire

Cuplu

5 lucruri pe care nu le meriti dupa o despartire

O despartire te invata foarte multe lucruri. Dintr-o separare iesi intotdeauna mai puternic, insa cate din greselile trecutului avem tendinta de a le repeta in viitoarele relatii?

Cele 5 lucruri pe care nu le mai meriti dupa o despartire:

1. SA AIBA EL ULTIMUL CUVANT CHIAR SI ATUNCI CAND TU AI GRESIT

In relatiile din ziua de azi, partenerii incearca sa se controleze unul pe celalalt apeland la tehnici de manipulare care mai de care mai complexe. Daca pana la ultima despartire nu ai spus nimic cand persoana iubita ti-a reprosat lucruri pentru care trebuia sa iti asumi responsabilitatea, de acum inainte este cazul sa nu mai permiti nimanui sa faca ce vrea din tine chiar si daca ai calcat pe bec. Cine sunt ceilalti sa isi inchipuie ca te pot manevra cum vor?

2. NU MAI MERITI SA FII IGNORATA CAND AI NEVOIE DE ATENTIE

Multe persoane se despart pentru ca intervine raceala in cuplu. La inceput totul pare bine si frumos, partenerii fac schimb de mesaje pe toate aplicatiile posibile pana cand intervine monotonia in cuplu. Oricate eforturi ai face, daca iubitul tau isi da seama ca nu mai vrea ceva cu tine, lasa-l. Nu te mai simti prost daca te ignora. Nu meriti sa iti faci sufletul sa planga din nou.

6 reguli in relatie pe care trebuie sa le incalci ca sa nu iti dea papucii

SEMNE DE DESPARTIRE pe care nu le observi

3. NU MERITI SA FII TRATATA CA UN OBIECT SEXUAL

Gata, te-ai lamurit din relatia anterioara ca el nu voia altceva decat sex. Cand mai observi acelasi lucru la viitorul partener, da-i papucii inainte sa te trezesti ca te abureste doar pentru sex. Nu te complace intr-o astfel de situatie oricat de bine te-ai simti cu el in pat.

4. NU MERITI SA FII JUDECATA PENTRU CE AI FACUT IN FOSTA RELATIE

Nu doar barbatii sunt infideli, ci si femeile. Doamnele calca si ele pe bec de multe ori, desi e greu sa recunoasca. Asta nu inseamna ca trebuie expuse in piata publica si judecate. Asta nu inseamna ca viitorul partener poate sa spuna orice si sa creada ca te cunoaste doar pentru ca iti cunoaste o greseala a trecutului. Esti mai mult. Poti mai mult. Nu te justifica la infinit. Trecutul e trecut, pana la urma.

5. NU MERITI SA TE SIMTI VINOVATA PENTRU SINCERITATEA TA

In cuplu apar multe probleme si este ceva absolut firesc. Daca in relatiile anterioare ti-a fost frica sa deschizi gura de fiecare data cand te deranja ceva pentru ca te simteai vinovata de cum ar reactiona partenerul, evita sa mai faci asta pe viitor. Nu meriti sa te invinovatesti pentru gandurile sau sentimentele tale. Sunt ale tale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top