Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care nu le știai despre Christina Aguilera

Stiri

5 lucruri pe care nu le știai despre Christina Aguilera

Christina Aguilera a împlinit ieri 34 de ani și și-a petrecut ziua alături de prieteni și de familie la Disneyland, California. Pentru a o cunoaște mai bine pe cântăreață, altfel decât o știai până acum, îți prezentăm mai jos 5 lucruri pe care nu le știai despre ea

1. Christina Aguilera avea peste 10 piercinguri pe tot corpul. Cântăreața nu și-a perforat doar urechile (pentru cercei) ci a mers mai departe de-a lungul vieții. Aceasta a avut piercinguri în sprâncene, buric, buze, limbă și chiar și în zonele intime. Într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun, cântăreața a mărturisit că și-a făcut aceste perforații în momentele dificile ale vieții sale. Și-a scos 11 din cerceii pe care îi avea în diferitele părți ale corpului și a rămas cu un singur piercing: în sfârcul sânului drept.

CITEȘTE ȘI: VESTE NEPLĂCUTĂ PENTRU PĂRINȚII LUI CRISTIANO RONALDO

2. O interesează politica. În 2008 cântăreața s-a implicat într-o campanie care încuraja tinerii să iasă la vot, campanie în care a apărut alături de fiul ei Max, înfășurată în drapelul Statelor Unite ale Americii cântând melodia „America The Beautiful”.

3. Unul din videoclipurile sale a fost interzis în Thailanda. Videoclipul Dirrty a fost interzis în Thailanda și nu pentru imaginile cu conținut lasciv ci pentru textul acelei piese, care amintea de „turismul sexual” din țara asiatică. În videoclip apăreau câteva pancarde pe care scria „Fete minore” sau „Turism sexual în Thailanda”, dar apoi Aguilera și-a cerut scuze spunând că nu știe ce scrie pe acele pancarde, deoarece nu erau în limba engleză.

4. Își dorește crearea unui imperiu. Cântăreața vinde deja parfumuri și dorește să-și mărească producția marcă proprie cu 450 de produse noi.

5. Îi este ușor să intre în pielea anumitor personaje. Când a înregistrat albumul Back to basics, Aguilera nu doare că le asculta pe Etta James, Billie Holiday, Ella Fitzgerald și Eartha Kitt ci, pentru a se inspira, folosea ruj roșu sau alte elemente specifice pentru a intra în personajele respective. Când Christina Aguilera se dă cu ruj roșu pe buze înseamnă că intră în operațiunea „Method singing”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top