Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 lucruri pe care trebuie sa le faceti SEPARAT daca vreti sa fiti impreuna toata viata

O relatie de iubire nu se traduce prin a petrece tot timpul alaturi de persoana iubita. Ba dimpotriva, acele relatii in care partenerii petrec cat mai putin timp impreuna sunt mai bine consolidate, spun psihologii.

Care este, totusi, timpul ideal pe care trebuie sa il petrecem alaturi de sufletul pereche? Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le facem separat pentru a nu ajunge in fata notarului sa ne plangem ca nu ni se potrivesc caracterele?

5 lucruri pe care trebuie sa le faceti separat daca va doriti sa fiti mult timp impreuna:

1. IESITI SEPARAT MACAR O DATA PE SAPTAMANA, FIECARE CU PRIETENII LUI

Cu siguranta ai o prietena foarte buna pe care ti-ai dori sa o vezi doar tu. Ea si-ar dori acelasi lucru. Sa va vedeti si sa puteti barfi pe cine vreti.

Nu te poti purta natural cu prietenii apropiati in preajma partenerului de viata deoarece exista multe secrete si intimitati care e bine sa ramana doar intre tine si prietenii tai.

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

CITESTE SI: 7 lucruri DELOC ROMANTICE pe care trebuie sa le accepti in relatia ta

2. PETRECETI UN WEEKEND IN NATURA, DAR FIECARE IN ALTA PARTE

Un weekend la tara nu ti-ar strica. Daca vrei sa iti revezi familia, casa parinteasca, strada pe care te jucai desculta, du-te si retraieste momentele care te-au facut fericita, dar fara iubitul tau.

Daca te-ar insoti peste tot, pana si calatoria ta spre copilarie, sentimentele nu ar mai avea aceeasi intensitate.

3. CALATORITI SINGURI

Daca vrei sa iti reincarci bateriile si simti ca partenerul nu te poate ajuta sa depasesti anumite probleme sufletesti care apartin doar de tine, ia-ti cateva zile bune de vacanta si du-te singura intr-un loc unde iti poti schimba perspectiva despre viata si relatia ta de iubire in bine.

4. FIECARE CU CUMPARATURILE SALE

Faceti cumparaturile separat pentru a nu intra in coliziune des. Daca sotul/ iubitul tau te roaga sa il insotesti atunci cand isi cumpara o pereche noua de adidasi, accepta invitatia.

Nu te autoinvita niciodata deoarece isi va aminti de momentele in care mama lui il lua dupa el sa ii cumpere haine. Va fi foarte frustrant sa te priveasca cu acei ochi.

5. LUATI-VA UN PROIECT DE VIATA PERSONAL

Traiti impreuna, dar nu este obligatoriu sa aveti si hobby-uri comune. Fiecare are dreptul sa isi urmeze propriul vis in viata fara a-i umbri dorinta celuilalt.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top