Connect with us

Revistateo.ro

5 metode naturiste prin care scapi de riduri

Stiri

5 metode naturiste prin care scapi de riduri

5 metode naturiste prin care scapi de riduri. Ridurile provoaca dezbateri intregi intre femei atunci cand vine vorba despre tratamentele care mai de care mai sofisticate.

In realitate, cele care dau randament sunt tratamentele naturiste. Iata cateva idei de combatere a ridurilor.

ALBUSUL DE OU
Prima oara, ridurile apar sub ochi, fiind zona cea mai sensibila si expusa schimbarilor pielii. Bate un albus de ou si aplica-l sub ochi, lasandu-l sa actioneze cateva minute pana se usuca. Se indeparteaza apoi cu apa calduta. Albusul de ou poate fi inlocuit cu uleiul de ricin.

CITESTE SIMASCA CU ARGILA PENTRU UN TEN PERFECT

SEMINTE DE IN
Daca incepi sa consumi cate o lingurita de seminte de in pe zi, ridurile vor fi alungate. Tratamentul cu seminte de in este simplu: In primele zile, consuma cate o lingurita de seminte de in, si, cu trecerea timpului, mareste doza pana la maxim 4 linguri pe zi.

MASCA DE BANANE SI MIERE
Paseaza o banana mai coapta si adauga o lingurita de miere si un iaurt natural. Aceasta masca se aplica direct pe ten si actioneaza 20 de minute. Pielea se regenereaza datorita bogatiilor acestor alimente: combinatia de magneziu, potasiu si calciu este una miraculoasa pentru estomparea ridurilor.

CITESTE SIMASTI CU MIERE PENTRU FATA, FACUTE ACASA

STRUGURI
Maseaza-ti fata cu strugurii taiat in jumatate. Doxa de antioxidantii va tine la departare infectiile pielii si va preveni formarea ridurilor.

MASCA CU MIERE SI ZEAMA DE LAMAIE
Inlocuieste banana cu zeama de lamaie. Ai nevoie de: doua linguri de iaurt, o jumatate de lingura de zeama de lamaie, o jumatate de lingura de miere. Dupa aceea, adauga lichidul din 3 capsule de vitamina E. Aplica masca pe fata si las-o sa isi faca treaba timp de 10 minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top