Connect with us

Revistateo.ro

5 modalități prin care ochii tăi pot arăta mai tineri

Frumusete

5 modalități prin care ochii tăi pot arăta mai tineri

Dacă înveți câteva trucuri care îți fac ochii să arate mai tineri, poți obține un aspect de ansamblu mult mai plăcut și mai tineresc. Până la urmă ochii sunt cei care spun totul despre tine, nu-i așa?

1. Cel mai important lucru pentru a-ți menține tinerețea este să te hidratezi. Apa este esențială pentru o bună funcționare a organismului. Pielea sensibilă din jurul ochilor are nevoie de hidratarea intensă, care vine din interior, pentru a putea supraviețui factorilor externi care o atacă zi de zi. Așa că bea cel puțin 2-3 litri de apă pe zi.

CITEȘTE ȘI: 7 GREȘELI DE MACHIAJ CARE ÎȚI ADAUGĂ ANI ÎN PLUS

2. Hidratarea din interior nu este suficientă. Ai nevoie de o cremă specială pentru zona ochilor, care să conțină și un factor de protecție ridicat. Îngrijirea pe timp de noapte nu trebuie să fie neglijată. Aplică un ser intens hidratant, care să conțină vitaminele A și K. Acestea luptă eficient împotriva apariției liniilor fine și a ridurilor de sub ochi. Folosește degetul inelar când aplici produse cosmetice în zona ochilor, pentru a nu aplica o presiune prea mare.

3. Înainte de are orice produs de make-up, aplică un primer special formulat pentru zona ochilor. Acesta diminuează aspectul liniilor fine prin umplerea cutelor la care machiajul nu poate adera. Totodată fixează fardulși îl menține intact o perioadă mai lungă de timp.

4. Luminează zona din jurul ochilor cu ajutorul unui anticearcăn bun. Alege nuanțe ușor gălbui care neutralizează tonurile întunecate de sub ochi. Dacă te trezești cu ochii umflați aplică înainte de toate 2 pliculețe de ceai verde ușor umezite pe care să le ții aproximaitiv 10 minute pe partea de sus a pleoaplelor.

5. Utilizează creionul dermatograf doar pe pleoapa de sus. Conturul pleoapelor inferioare poate atrage atenția asupra ridurilor deja existente și face ochii să pară mai mici. Tinerețea ochilor este asociată cu mărimea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top