Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 motive să te dezbraci des

5 motive să te dezbraci des:

În mai multe culturi, nuditatea poate fi o problemă serioasă de rușine în cadrul comunității sau chiar un act normal, firesc, în comuniune cu natura. Majoritatea oamenilor sunt pudici: își astupă zonele intime, nu doresc să li se vadă organele genitale și tocmai din această cauză există o serie de frustrări care pot duce la instalarea unor serioase episoade depresive. Iată 5 beneficii ale dezbrăcatului de haine:

1. ÎȚI CUNOȘTI CORPUL
Natura este inteligentă și ne anunță când ceva în neregulă se petrece cu corpul nostru. Pentru a avea un corp sănătos, este necesar înainte de toate să ne cunoaștem trupul. Dacă nu ne cunoaștem propriul corp, nu știm cine suntem. Orice detaliu (aluniță, roșeața pielii, mâncărimi, zone deformate etc) pot spune multe lucruri despre afecțiunea de care am putea suferi.

CITEȘTE ȘI: 6 MODURI ÎN CARE SEXUL INTERACȚIONEAZĂ CU CREIERUL TĂU

2. SE DOARME MAI BINE DEZBRĂCAT
Somnul reprezintă un proces fundamental pentru sănătatea noastră. Un somn bun nu înseamnă doar un ambient plăcut ci și condițiile în care te pui în pat. Dacă dormi dezbrăcat/ă vei reuși să reglezi temperatura normală a corpului, iar odată găsită temperatura perfectă vei crește calitatea somnului.

3. DACĂ DORMI DEZBRĂCAT PREVII INFECȚII ALE ORGANELOR GENITALE
Persoanele care dorm în chiloți sau boxeri strâmți trebuie să știe că pe parcursul nopții, în funcție de poziția în care dorm, pot transpira mai mult sau mai puțin. Infecțiile și ciupercile apar acolo unde există căldură și umiditate.

4. ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE VIAȚA SEXUALĂ
Dacă dormi cu iubitul tău, ar fi bine să o faci dezbrăcată. La fel și el. Contactul corp-corp nu doar că duce la o mai mare excitare sexuală ci produce imediat oxitocina, cunoscută ca hormonul iubirii. În plus, oamenii de știință susțin că persoanele care elimină pudibonderia din relațiile lor câștigă mai multă încredere una în cealaltă cu trecerea timpului.

5. AJUTĂ LA AUTOSTIMĂ
A lua decizia de a te dezbrăca înseamnă deja un act de curaj, care îți conferă multă putere. Înfruntă prejudecățile pe care le ai despre corpul tău și dă-ți jos hainele. Admiră-te așa cum ești pentru că numai astfel vei învăța să îți iubești corpul așa cum este el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top