Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

5 pantofi pe care orice femeie ar trebui să îi aibă

Când vine vorba de pantofi putem considera că niciodată nu sunt de prisos, însă există câteva perechi în dulapul tău pe care sigur nu le porți prea des, sau pe care nu le-ai purtat niciodată. Da, pe noi femeile ne entuziasmează mult momentul când ne achiziționăm o preche nouă de pantofi, însă uneori ne aruncăm în grabă fără să cântărim utilitatea lor. Există totuși anumite modele care nu ar trebui să lipsească de pe rafturile tale. Nu ai nevoie de 100 de pantofi din care să nu mai știi ce să alegi. Este suficient să deții câteva perechi esențiale care te pot scoate din orice încurcătură.

Pantofii negri cu toc subțire sunt răspunsul la orice întrebare despre styling. Sunt sexy și eleganți în același timp și îi porți purta și la birou, dar și la o petrecere stilată. Asigură-te că investești într-o pereche de calitate, în care te vei simți confortabil. Îi vei utiliza destul de des.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU A ARĂTA MAI BINE ÎN CIZME

Sandalele din barete sunt o alternativă modernă la clasicii pantofi cu toc. Sunt incredibil de versatile și le poți purta aproape la orice, de la un outfit casual până la o rochie elegantă de cocktail. Asigură-te că ți se potrivesc perfect și că baretele nu îți strâng pielea. Pe de cealaltă parte, dacă sunt prea largi, riști să nu ai stabilitate.

Tocurile în culoarea nude. Se potrivesc perfect cu rochii sau fuste deoarece crează o iluzie optică și alungesc piciorul. Optează pentru o culoare cât mai apropiată de tonul pielii tale.

Tocurile haioase. Pantofii ieșiți din tipar îți pot înveseli cu adevărat ziua și pot completa cele mai cool ținute. Alege o pereche cu accesorii sau cu imprimeuri.

Pantofii cu platformă sunt practici și foarte comozi. Te avantajează dacă ești mică de statura și dacă ai picioarele puțin mai grosuțe. Îi poți purta cu succes vara, însă sigur vei găsi o pereche potrivită și pentru vremea mai rece.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top