Connect with us

Revistateo.ro

5 probleme de sănătate tratate EFICIENT cu SEVA DE MESTEACĂN

Naturiste

5 probleme de sănătate tratate EFICIENT cu SEVA DE MESTEACĂN

Mesteacănul nu este un arbore specific României, deoarece originea lui este în Siberia, însă odată importat la noi, a devenit de-al casei. Și foarte bine a făcut întrucât seva de mesteacăn are o serie de secrete benefice pentru sănătatea omului pe care le puteți descoperi în rândurile de mai jos.

SEVA DE MESTEACĂN, BUNĂ PENTRU FIZIC ȘI PSIHIC
Funcționează ca un tonic extrem de eficient dacă ai probleme de concentrare sau ești epuizat fizic. Se administrează 2 mililitri de câte două ori pe zi pentru adulți, timp de 3=4 săptămâni, și 1 mililitru pentru copiii sub 15 ani.

CITEȘTE ȘI: FOAIE VERDE, MAGHIRAN… SĂ ÎL TOT AI ÎN BUCĂTĂRIE! IATĂ DE CE!

TRATEAZĂ CANCERUL
Acidul betulinic pe care îl conține mesteacănul îl face cu adevărat „arborele vieții”, așa cum mai este cunoscut în termenii populari. Seva de mesteacăn conține acest acid și tratează cancerul, acest acid fiind prezent în seva de mesteacăn mai ales primăvara. Efectul acestui acid este unul citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos. Printre cancerele pentru care se recomandă seva de mesteacăn sunt cel ovarian, cancerul mamar și cancerul pulmonar.

COMBATE REUMATISMUL
Consumând un litru din seva de mesteacăn vei scăpa de reumatism în doar o lună, însă seva trebuie consumată zi de zi, fără întrerupere.

ELIMINĂ PIETRELE LA RINICHI
Magazinele naturiste vă pot oferi cure de eliminare a pietrelor la rinichi, existând sevă de mesteacăn în mai multe plafaruri. Se administrează 0,5 litri în prima zi, 0,6 în cea de-a doua, până la a cincea zi în care ajungeți la un litru. Seva de mesteacăn se va bea 10 zile, după ce scade gradat cu câte 0,1 litri pe zi.

AJUTĂ PERSOANELE OBEZE
Seva de mesteacăn purifică organismul eliminând apa suplimentară din acest. Este recomandat persoanelor care se confruntă cu kilogramele în plus. Aceste apot consuma câte un litru de sevă de mesteacăn pentru a slăbi. Seva de mesteacăn poate fi asociată cu o dietă săracă în dulciuri și carbohidrați.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top