Connect with us

Revistateo.ro

insala

Stiri

5 replici care ar trebui sa-ti dea de banuit ca TE INSALA

Iti banuiesti partenerul de infidelitate? Ai grija la aceste 5 replici si vezi daca se da singur de gol atunci cand se jura ca nu are ochi pentru altcineva.

Maine trebuie sa stau peste program.

Un partener care calca stramb stie de obicei cum sa ascunda asta. Astfel, nu te va suna „de la job” sa iti spuna ca a intervenit ceva, ci te va pregati din timp si iti va spune ca urmeaza o zi grea la locul de munca, ori ca urmeaza sa faca o deplasare pentru o zi sau doua. Toate aceste lucruri (evident!) le face pentru tine, pentru ca TU sa te bucuri de confortul financiar.

Nu as face asta NICIODATA!

In momentul in care jumatatea ta se jura ca nu te-ar insela vreodata, lucrurile stau de multe ori diferit. Desigur, nu spune nimeni ca nu ar fi adevarata aceasta afirmatie, dar zicala „Cine se scuza se acuza” nu a fost inventata din neant. Aceasta replica este folosita deseori de cei care insala tocmai pentru a-si confirma singuri ca nu ar putea fi prinsi cu mata in sac.

CITESTE SI: Iată care sunt semnele unei relaţii toxice

CITESTE SI: Cum merge RELATIA voastra, in functie de luna in care v-ati cunoscut? Ce zodie va ocroteste?

Nu spune nimic.

Sunt si situatii in care, in momentul in care iti confrunti partenerul, acesta tace molcom, ori iti arunca o privire de genul „Cum ai putea sa crezi asta?”. Situatia de fata este cea mai dificila, pentru ca, usor-usor, veti ajunge sa deveniti doi straini care locuiesc sub acelasi acoperis.

Cred ca esti prea stresata. De ce nu mergi la un consult?

Un partener care isi face griji pentru tine este unul de pastrat. Insa cand aceste griji aparente pentru starea ta de sanatate intervin atunci cand il intrebi de ce nu te mai atinge, de ce nu mai faceti sex ori si mai direct daca te insala, atunci ar trebui sa-ti dea de banuit ca ascunde ceva.

Ti-am spus sa mai iesi si tu cu prietenele tale.

La fel ca in cazul unui consult, partenerul tau incearca sa iti atraga atentia de la intrebarea referitoare la inselat si sa te faca sa crezi ca totul se petrece in mintea ta. De cate ori ti-a spus sa te reintorci la serviciu, sa lasi copilul la mama ori sa iesi mai mult cu prietenele dupa ce l-ai intrebat daca te insala?

In concluzie, indiferent daca ai intalnit si tu cele 5 replici de mai sus, lucrurile pot fi remediate atata timp cat exista comunicare si sinceritate. De ambele parti!

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top