Connect with us

Revistateo.ro

5 rețete de smoothie pentru sănătatea ta

Stiri

5 rețete de smoothie pentru sănătatea ta

Profită de bunătățile pe care ți le oferă toamnă și prepară aceste rețete care sunt benefice pentru sănătatea ta! Lasă aromele toamnei să pătrundă în casa ta și pregătește-ți o gustare sănătoasă!

1. Condimentele din această rețetă stimulează papilele gustative și oferă multiple beneficii organismului. Ai nevoie de un sfert de dovleac copt, o linguriță de esență de vanilie, o linguriță de condimente măcinate (scorțișoară, nucșoară, ghimbir, cuișoare), o banană, 2 căni de lapte de migdale, o lingură de miere de albine. Amestecă toate aceste ingrediente cu ajutorul blenderului și obții o băutură savuroasă.

CITEȘTE ȘI: CHIPSURI FĂCUTE ÎN CASĂ

2. Fă un smoothie plin de vitamina C, care îți va întări sistemul imunitar. Ai nevoie de o portocală, o jumătate de cană de ardei roșu tăiat cubulețe, 2 linguri de piure de cartof dulce, un sfert de ceașcă de migdale crude, o linguriță de coajă rasă de portocală, o lingură de sirop de arțar, 2 cuburi de gheață, o linguriță de semințe de in, o ceașcă de suc proaspăt de portocale. Combină toate ingredientele într-un blender, până ce obții o băutură omogenă.

3. Avem și o băutură care are un gust fin de plăcintă și este absolut grozavă pentru micul dejun. Ai nevoie de o cană de lapte, jumătate de cană de piure de dovleac, o jumătate de cană de iaurt grecesc simplu, o lingură de miere de albine. Amestecă-le bine și asezonează-le cu puțină vanilie dacă dorești.

4. Dacă ești un fan al untului de arahide, această băutură este pentru tine. Tot ce îți trebuie: o lingură de unt de arahide, o banană coaptă bine, o cană de lapte de cocos, o jumătate de cană de lapte de migdale, 2-3 cuburi de gheață. Combină toate ingredientele într-un blender și amestecă până ce se omogenizează.

5. Morcovii oferă o dulceață naturală acestei băuturi. Ai nevoie de un morcov dat prin răzătoare, o banană, o cană de lapte de migdale, o jumătate de linguriță de scorțișoară, o linguriță de miere. Amestecă-le bine într-un belnder și servește o băutură delicioasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top