Connect with us

Revistateo.ro

5 rujuri pe care trebuie sa le ai toamna aceasta

Stiri

5 rujuri pe care trebuie sa le ai toamna aceasta

Iti prezentam cele mai tari tendinte in materie de buze: ce rujuri trebuie sa ai la tine in poseta ca sa fii in pas cu moda.

Toamna aceasta se poarta rujurile naturale, cel mai la moda recomandat de stilisti fiind rujul nude.
Rujul roz-bej

a35929_(2)

 

Nuantele deloc agresive de roz sunt cele care vor fi un must-have pentru femei, toamna aceasta. Rujul roz-bej de la Yves Rocher este complet: este dulce, este feminin si are un aer foarte fresh. Acest ruj poate fi combinat in machiaj cu smokey eyes (ochi conturati puternic cu nuante inchise)

Rujul nude

c35238_(2)

Incearca si varianta nude de la Yves Rocher! Acest ruj se apropie foarte tare de culoarea naturala a pielii si in acelasi timp le ofera buzelor tale un aer de-a dreptul fashion si iesit din comun. Iesit din comun pentru ca, in ziua de azi, machiajul natural e o raritate, iar tu poti completa rujul nude numai cu acest tip de machiaj prin care nu iti colorezi fata agresiv.

CITESTE SICUM SA ARATI SPLENDID FARA SA TE MACHIEZI

Rujul maro stralucitor

d39240_(2)

Culoarea scoartei de copac este super-trendy, dar nu o poate purta oricine. Mare grija la ce haine iei pe tine cand incerci rujul-copac, cel mai bine potrivindu-se cu culorile tomnatice. Incearca o vestimentatie in burgundy sau verde inchis, nu army!

Rujul roz prafuit 

b37454_(1)

Cu o nuanta de roz clasic, nu vei de gres niciodata. Acest ruj iti scoate in evidenta feminitatea si gingasia. Modelele Chanel l-au probat deja in colectia de toamna-iarna si sunt incantate. O vei face si tu?

CITESTE SICUM SA AI BUZE MAI SANATOASE

Rujul magenta

rozmn

Acest ruj este dedicat in exclusivitate femeilor brunete. Contrastul dintre parul negru ca abanosul si senzualitatea rozului magenta este fermecator. In ceea ce priveste machiajul, poti completa acest ruj cu un strat subtire de mascara pe genele superioare si esti libera sa iesi la distractie.

 

1 Comment

1 Comment

  1. letitia

    2014-08-28T19:51:39+03:00 at 2014-08-28T19:51:39+03:00

    EHE!!BINE DE STIUT!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top