Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva secrete ca sa slabesti mai usor, pe care trebuie sa le cunosti inainte de lupta pe care o incepi cu kilogramele in plus.

Dieta si Sport

5 secrete ca sa slabesti mai usor, dar sanatos

Mai multe studii arata ca, in medie, o persoana incearca sa slabeasca de cel putin patru ori pe an. Cu toate acestea, 1 din 100 de persoane reusesc sa slabeasca intr-un mod senmificativ. Acea persoana poate sa impartaseasca povestea si celorlati.

Dr. Roger Gould, un expert in nutritie, ne asigura faptul ca emotiile ne impiedica sa pierdem kilogramele in plus.

Sunt cateva secrete ca sa slabesti mai usor, pe care trebuie sa le cunosti inainte de lupta pe care o incepi cu kilogramele in plus.

In primul rand, fii consecvent. Sa renunti la alimentele tale preferate si sa incepi sa consumi fructe si legume te poate descuraja. Este un stres imens pentru corpul tau si vei simti ca nu mai poti. Incearca sa faci schimbarile in mod progresiv, pentru a nu manca emotional.

Apeleaza la un nutritionist sa afli secrete ca sa slabesti mai usor

In al doilea rand, tine evidenta progresului. Unii specialisti recomanda sa te cantaresti o data pe saptamana. Altii spun ca ar fi bine sa faci asta zilnic. Monitorizeaza progresul si nu te descuraja. Dupa ce vei reusi sa pierzi cateva kilograme rapid, s-ar putea ca urmatoarele sa fie mai greu de dat jos. Nu iti pierde motivatia si vei avea succes. Tine o evidenta pe un carnetel si vezi cum te descurci.

Fii activ fizic. O dieta sanatoasa nu este de ajuns pentru a da jos kilogramele. Fa-ti abonament la sala, mergi mult pe jos si urmareste exercitii fizice pe care le poti face si acasa.

Fa cateva serii in fiecare zi, inainte de a pleca la munca sau seara si va fi mai mai usor sa slabesti. Motivatia este, de asemenea, obligatorie.

Obtine sprijin din partea familiei si a prietenilor. Nu este de ajuns sa te abtii acasa de la dulciuri si mancaruri grase, cand familia te astepta cu mese imbelsugate. Spune-le ca este foarte important pentru tine sa te tii de dieta. Tine ceva in geanta mereu cu tine pentru a manca. Asa nu cazi in ispita sa cumperi din oras.

Citeste si: Dieta Zone. Scapa sanatos de kilogramele in plus cu dieta vedetelor

Apeleaza si la nutritionist care sa te ajute sa alegi cele mai bune alimente pentru tine, in functie de afectiunile pe care le ai.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top