Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 secrete pe care o sotie trebuie sa le ascunda de barbatul ei

Partenerul de viata nu trebuie sa stie chiar tot ce gandim, indiferent de cat de bine ne intelegem. Iata 5 secrete pe care o sotie trebuie sa le ascunda de barbatul ei.

1. MONITORIZAREA FOSTEI IUBITE PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Iubirea si devotamentul se pot manifesta intr-o mie de feluri. A urmari iubita fostului partener de viata nu doar ca poate distruge relatia daca acesta afla, dar este un lucru care nu are sens cata vreme totul decurge frumos intre cei doi. Asadar, femeile trebuie sa ascunda ca fac asta!

2. LUCRURI LEGATE DE ASPECTUL FIZIC

Orice problema pe care o femeie o observa la un barbat in legatura cu fizicul trebuie atent gandita inainte de a o fi exprimata. Daca partenerul este foarte sensibil si are nasul prea mare sau are chelie este bine ca femeile sa isi economiseasca glumitele in legatura cu aceste mici imperfectiuni.

CITESTE SI: TE IUBESTE sau NU? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de ZODIE

CITESTE SI: De ce barbatii fluiera dupa femei

3. PAREREA REALA LEGATA DE CEI MAI BUNI PRIETENI

Daca are un prieten foarte bun, cu care a trecut printr-o serie de momente importante in viata, respecta-le relatia stransa si rezuma-te la a face comentarii malitioase la adresa acestuia.

4. ADEVARATA IMPRESIE DESPRE PARINTI

Parintii sunt sfinti pentru toata lumea. Niciunei femei nu i-ar conveni ca sotul ei sa se lege de mama, sau si mai rau, de tatal ei. Intr-o relatie nu trebuie implicati niciodata parintii caci acestia au propria lor viata.

5. FLIRTUL CU UN TIP „MISTO”

Nu e niciun pacat daca femeile mai flirteaza din cand in cand cu un coleg de munca. Acestea simt nevoia sa fie remarcate si apreciate nu doar la domiciliul conjugal, asa cum si barbatii se mai uita dupa alte femei, dar fara intentii straine de relatia pe care o au.

Este bine ca, totusi, aceste flirturi, sa ramana un secret pentru a nu se crea motive de gelozie inutile ce pot duce la despartire, mai ales acolo unde planul de viitor conceput impreuna este unul maret.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top