Connect with us

Revistateo.ro

psihopat

Stiri

5 semne ca iubitul tau ar putea fi PSIHOPAT!

Daca ai un proaspat iubit, vrei sa afli totul despre el. Comportamentul lui poate sa iti arate cate ceva din trasaturile lui de personalitate. Tine cont de faptul ca unele lucruri APARENT BUNE pot ascunde … un psihopat!

Totul e numai lapte si miere sau poate … PREA lapte si miere? Stii foarte bine ca relatiile nu sunt intotdeauna roz si ca norisorii pe care plutesti acum se pot transforma in nori de furtuna cu fulgere si tunete. Ei bine, atunci cand descoperi o persoana care pare ca are toate calitatile nu inseamna ca nu are niciun defect, ci ca isi ascunde foarte bine problemele de personalitate. Si atunci merita sa te intrebi: oare nu este acea persoana… psihopata?

Psihopatul nu e neaparat violent, criminal si periculos, ci e o persoana care are un defect de personalitate care, de multe ori, se poate remedia cu ajutor psihologic. Cum recunosti un psihopat?

1. Este sarmant si seducator

Un psihopat nu e o persoana rece ci, dimpotriva, este sociabil, se intelege bine cu oricine si este foarte cuceritor. Ti se pare ca este prea perfect? Dintre toti barbatii pe care i-ai cunoscut, el este atat de atent, incat nu ti se pare adevarat? Dupa cum se spune, „Drumul catre iad e pavat cu intentii bune”! Ei bine, daca ai senzatia ca e … prea bun ca sa fie real, afla ca e posibil sa ai dreptate. Un psihopat minte foarte bine si te „vrajeste” cu usurinta.

CITESTE SI: Invata de la cuplurile s-au despartit pentru ca nu au stiut niciodata aceste detalii. IUBIREA SI REGULILE EI NESCRISE

CITESTE SI: Cum este RELATIA intre doi parteneri de aceeasi ZODIE

2. Este inteligent si ocupa o pozitie de conducere la locul de munca

Daca nu are niciun prieten la serviciu, el ii conduce pe toti si nu ii pasa cine este dat afara si cine este angajat, inseamna ca este un om care lupta fara scrupule pentru pozitia pe care si-o doreste la locul de munca. O astfel de persoana are, de multe ori, trasaturi de psihopat, caci acestia traiesc exclusiv pentru propriul eu.

3. Nu se streseaza niciodata

Chiar daca are unele probleme, iubitul tau nu manifesta niciun semn ca ar fi stresat. Te gandesti poate ca este bine ca nu isi bate capul cu toate problemele dar oare este normal sa nu il afecteze nimic? Psihopatii nu prea au sentimente iar pe cele pe care le au le ascund foarte bine. E deosebit de greu sa „citesti” un astfel de om. Pregateste-te, caci atunci cand veti avea probleme in cuplu, e posibil sa fii singura care sa fie afectata si care sa incerce sa le rezolve. Psihopatul se crede buricul pamantului, nimeni din jur nu este la fel de bun ca el si este destul de arogant. Iti spun ceva aceste semne?

4. Nu se descurca pe plan financiar

Chiar daca poate castiga bine, niciodata nu e multumit si nu reuseste sa faca ceea ce isi doreste cu banii. Daca are idei de afaceri in care vrea sa te includa si pe tine sau iti cere bani, e momentul sa te intrebi: pe cine am alaturi de mine? Mai ales daca simti ca povestile lui de succes sunt minciuni…

5. Vrea ca relatia sa avanseze prea repede

Este cunoscut faptul ca barbatii nu prea se grabesc in iubire. Daca cel de langa tine incearca sa grabeasca pasii relatiei, e posibil sa aiba anumite probleme de personalitate in ceea ce priveste atasamentul.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Ershe Ver

    2016-01-20T11:03:31+02:00 at 2016-01-20T11:03:31+02:00

    Concluzia din articolul de mai sus ar fi că aproape toți sunt psihopați. Serios acum, voi citiți ce scrieți înainte de a posta? Și dacă citiți, chiar credeți ce scrieți? Jurnaliștii lui Pește Prăjit..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top