Connect with us

Revistateo.ro

5 semne prin care îţi dai seama că te minte

Stiri

5 semne prin care îţi dai seama că te minte

5 semne prin care îţi dai seama că te minte:

Evită să te privească în ochi. Cunoaşteţi vestita replică „uită-te în ochii mei şi spune-mi asta”? Atunci când minţim, avem tendinţa de a întoarce privirea în altă parte, de teamă că ochii ne-ar putea da de gol. Cu toate astea, un mincinos profesionist te va privi constant în ochi, tocmai pentru a nu crea impresia că minte.

Începe să transpire. Lăsându-i deoparte pe cei care au tendinţa de a transpira în orice moment, sunt anumite persoane care, din cauza anxietăţii cauzate de faptul că au minţit, transpiră involuntar, pe măsură ce nivelul de adrenalină din corp creşte brusc.

CITEŞTE ŞI: Cum sunt bărbații la pat, în funcție de culoarea ochilor

Mută un picior peste altul şi învers. Un alt semn al limbajul trupului atunci câd vine vorba de neadevăruri este şi mutarea picioarelor. Când nervozitatea cauzată de faptul că am spus o minciună se instalează, devenim agitaţi şi mutăm membrele inferioare de pe o parte pe alta.

Începe să-şi atingă faţa. Mulţi mincinoşi sunt trădaţi de propriul corp prin faptul că, atunci când nu spun adevărul, încep să-şi atingă nasul. Explicaţia vine din partea oamenilor de ştiinţă, care spun că adrenalina stimulează vasele capilare, moment în care se declanşează senzaţia de mâncărime.

Îţi răspunde scurt. De teamă că ne-am pierde în explicaţii, avem tendinţa de a scoate cât mai puţine cuvinte pe gură. Astfel, cineva care va dori să-ţi ascundă adevărul va da răspunsuri scurte, alcătuite din cuvinte monosilabice. Un alt semn că eşti minţit va fi şi schimbarea bruscă a subiectului, ori, dacă îi adresezi o întrebare cuiva şi-ţi va răspunde cu o altă întrebare, şansele ca adevărul să-ţi fie ascuns sunt foarte mari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top