Connect with us

Revistateo.ro

5 soluții cu care previi strălucirea excesivă a tenului

Cosmetica

5 soluții cu care previi strălucirea excesivă a tenului

Strălucirea excesivă a tenului este o problemă cu care se confruntă foarte multe femei. Aceasta devine tot mai deranjantă mai ales pe timpul verii, când căldura și praful își fac loc în porii pielii.

CITEȘTE ȘI: REMEDII AYURVEDICE IDEALE PENTRU TENUL GRAS

1. Dacă ai tenul gras, cu siguranță ai întâmpinat această problemă.  Pentru a o preveni este esențial ca rutina ta zilnică de curățare să fie foarte strictă. Folosește un produs care exfoliază în timp ce curăță. Alege cosmeticele formulate pe bază de apă, deoarece acestea nu îngreunează tenul și îl lasă să respire.

2. Nu sări niciodată peste crema cu protecție solară. Dacă pielea ta nu este uscată, poți renunța în unele dimineți la crema hidratantă, însă nu renunța niciodată la crema cu factor SPF. Optează pentru un produs matifiant, care nu îngreunează tenul. Protecția pe care aceasta ți-o va oferi te va ajuta să  îți menții pielea într-o stare de echilibru.

3. Primerul are un rol extrem de important. Acesta nu numai că păstrează machiajul intact, ci și matifiază și protejează tenul. Astfel transpirația, praful și bacteriile nu se vor aduna pe fața ta în zilele călduroase de vară. Vei evita strălucirea tenului și acesta va avea un aspect plăcut.

4. Pudra te poate ajuta foarte mult să eviți aspectul strălucitor al feței. Alege o pudră potrivită pentru tipul tău de piele și aplic-o în special pe zonele care produc sebum în exces. Nasul, bărbia și fruntea sunt cele mai importante zone.

5. Curăță fața în profunzime în fiecare seară. Inevitabil, la sfârșitul zilei, tenul tău va fi plin de praf și bacterii. Dacă nu te demachiezi într-un mod corect, toată această murdărie care încarcă porii va da naștere coșurilor, iritațiilor și petelor.

Sursa foto: freeallbeautytipsguide.blogspot.com

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top