Connect with us

Revistateo.ro

5 soluții rapide pentru buze crăpate

Frumusete

5 soluții rapide pentru buze crăpate

Iarna este frumoasă atâta vreme cât stai în casă și e cald sau îți place să te distrezi, însă multe femei, dar și bărbați, nu suportă acest anotimp pentru că li se crapă sau uscă buzele. Lasă văietatul la o parte și citește mai jos 5 soluții urgente pentru buze crăpate care dau randament imediat:

1. NU ÎȚI MUȘCA BUZELE
Tendința oricărei persoane ca atunci când are buzele uscate sau crăpate este să-și roadă cu dinții pielița de pe buze. Nu asta înseamnă exfoliere! Cu cât îți rozi mai mult pielițele cu atât buzele tale vor fi expuse la factorii de mediu și se vor putea infecta mai mult decât ți-ai fi dorit.

CITEȘTE ȘI: CEL MAI EFICIENT EXFOLIANT NATURAL PENTRU BUZE

2. EXFOLIAZĂ-ȚI BUZELE CORECT
Nu ai nevoie de niciun ingredient minune! Pur și simplu trebuie să îți cumperi doar o periuță de dinți cu perii mai moi pe care să o folosești exclusiv pentru masarea buzelor. Masează-ți buzele cu periuța umezită și vei vedea cum începe să dispară pelița de la sine și crăpăturile se ameliorează.

3. NU ÎȚI UMEZI BUZELE CU LIMBA
Cu cât îți umezești buzele mai mult cu limba, cu atât ele se vor usca mai tare. Renunță la acest obicei chiar dacă uneori simți că nu mai reziști, mai ales dacă vorbești mult și ai nevoie de o hidratare a buzelor. Mai bine bea puțină apă sau ceai decât să îmbibi saliva pe buze.

4. NU CONSUMA CAFEA IMEDIAT CE TE-AI TREZIT
Ai grijă cum sorbi cafeaua, deoarece petele de cafea rămân impregante în buze toate ziua, acest lucru ducând la deteriorarea buzelor. Nu doar că le colorează într-un maro inestetic și apoi se îngălbenesc, ci se poate ajunge chiar la uscarea buzelor.

5. FOLOSEȘTE UN BALSAM DE BUZE POTRIVIT
Alege cu grijă balsamul de buze, evită aromele tari sau balsamul care dacă este lăsat la căldură ajunge să se brânzească. Mizează întotdeauna pe produse naturiste și alege un balsam cu aloe vera.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top