Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 tehnici Feng Shui pentru a avea noroc la bani

Te intrebi cum de reusesc asiaticii sa bifeze succes dupa succes? De unde au un mental atat de puternic si ce ii face sa fie atat de ambitiosi incat nimic nu ii opreste din ceea ce isi propun? Raspunsul este simplu: norocul, in special la bani, poate fi atras prin tehnici Feng Shui.

Ce inseamna Feng Shui?

Aceasta tehnica se bazeaza pe principiile de geomantie, adica increderea ca formele si mediul ambiant pot influenta principiul qi (suflu), instalandu-se armonia prin fluxurile de energie pozitiva care se creeaza.

5 TEHNICI FENG SHUI PENTRU A AVEA NOROC LA BANI

1. ASCUNDE O MONEDA DE ARGINT SUB PRESUL DE LA INTRARE

Monezile de argint ascunse sub covor sau pres atrag banii. Argintul provoaca o rearanjare a energiilor astfel incat sa iti ofere idei ingenioase de afaceri care nu vor da gres niciodata. Multe elemente din casa impiedica gandirea pozitiva si priveaza omul de creativitate.

CITESTE SI: FENG SHUI: Albastră sau roșie? Vezi ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia

CITESTE SI: Aprinde focul pasiunii cu aceste tehnici feng shui

2. CUM TREBUIE SA ITI ARANJEZI BIROUL

Daca ai acasa un birou, unde iti petreci timpul muncind sau pur si simplu stand pe net, trebuie sa stii ca si acesta trebuie amenajat respectand niste reguli.

Intrucat biroul este asociat cu succesul profesional, pastreaza in partea vestica a biroului tau banii, iar in partea de est pune o planta care sa iti oxigeneze in permanenta creierul astfel incat sa produci bani cu ajutorul creativitatii tale.

3. ARUNCA OBIECTELE CE ZAC DE MULT IN CASA TA

Fa regulat curatenie in casa ta, in absolut toate cotloanele. Arunca obiectele care nu mai au nicio utilitate si peste care s-a depus praful cat doua degete. Vechiturile atrag energiile negative si problemele, necazurile si bolile. Acestea blocheaza fluxul de energie Chi, izvoratorul de fericire si belsug.

4. CE OBIECTE-PERECHE TREBUIE SA AI IN DORMITOR

Pe noptiera din dormitor este bine sa pui cate doua obiecte asemanatoare pentru a avea noroc la dragoste si bani: doi elefanti in miniatura, doua rate sau doi delfini.

5. NU PUNE IN CONTACT ELEMENTELE „APA” SI „FOC” IN BUCATARIE

Nu aseza plita deasupra chiuvetei, nu aseza electrocasnice care folosesc apa sau foc una langa alta. De asemenea, evita sa pui masina de spalat langa aragaz, asa cum foarte multi practica, mai ales la oras.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top