Connect with us

Revistateo.ro

5 tipuri de genți pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Inedit

5 tipuri de genți pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Indiferent dacă gențile sunt sau nu pasiunea ta, există anumite tipuri de genți pe care ar trebui să le ai în dressingul tău. Astfel vei fi pregătittă în orice situație și nu va trebuie să te panichezi că nu ai o poșetă potrivită pentru o anumită ținută. Nu este nevoie să faci colecție, însă aceste modele de bază te vor scoate mereu din încurcătură.

w7m9rjmc

1. Rucsacul. Indiferent de vârstă, un rucsac chic este întotdeauna necesar, mai ales în zilele în care ai atât de multe de cărat încât îți dorești să echilibrezi greutatea de pe umeri. Uneori acesta poate fi o adevărată piesă statement pentru ținuta ta.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ACCESORIZEZI ACEEAȘI ROCHIE ÎN FUNCȚIE DE DIVERSE OCAZII

xf9ahzff

2. O geantă mică, pe o parte, este singurul lucru de care ai nevoie atunci când ieși în oraș cu prietenii. Alege o culoare neutră pe care să o poți asorta la mai multe ținute.

gwg6vkdi

3. O geantă potrivită atât pentru ieșirile de pe timpul zilei, cât și pentru serile în oraș. Alege negru pentru o notă elegantă și stilată.

pcy4jx1r

4. La îndemâna tatrebuie să ai mereu o geantă de dimensiuni mai mari, pentru vacanțele scurte sau pur și simplu pentru nopțile în care nu dormi acasă. Există numeroase variante elegante, nu trebuie să cari valize după tine atunci când nu este cazul.

i0rgqp9l

5. O geantă incăpătoare pentru zilele ocupate, în care nu știi ce să arunci mai repede în ea. Optează pentru piele sau un alt material rezistent și alege culori neutre pe care le poți purta zi de zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top