Connect with us

Revistateo.ro

5 TRUCURI - cum poți să fii sexy dacă ai varice

Stil de viata

5 TRUCURI – cum poți să fii sexy dacă ai varice

Femeile cu varice au numeroase bătăi de cap atunci când trebuie să se îmbrace și cred că odată ce s-a instalat varicea, totul este pierdut. Doamnelor, nu este așa! Varicea poate fi mascată prin 5 trucuri încât să continuați să fiți la fel de sexy. Vezi cum ”scapi” de varice cu ajutorul unor idei-fashion!

MACHIAJ ȘI AUTOBRONZANT
Un procent consistent din populație, în special femeile, suferă de varice. Din această cauză apar niște striații la nivelul pielii piciorului care formează un contrast coloristic inestetic cu restul corpului. Dacă este vară de pildă și nu vrei să iei foc în blugi, poți recurge la o metodă care să nu însemne chirurgia estetică sau alte tratamente complicate: autobronzant și machiaj pentru picioare.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ-ȚI EXFOLIEZI FAȚA ÎN FUNCȚIE DE TIPUL DE PIELE

5 TRUCURI - cum poti sa fii sexy daca ai varice2
Femeilor le place să-și arate picioarele, iar o problemă precum cea legată de varice nu trebuie să devinî un obstacol în calea feminității. Folosește produse specifice de machiaj cu o culoare diferită decât cea a venelor și a zonei unde ai varice. Alege un maro deschis pentru a machia întreg piciorul sau dă-te cu cremă autobronzantă pentru a colora zona.

CIORAPI SEMI-ÎNCHIȘI ȘI LEGGINGS
5 TRUCURI - cum poti sa fii sexy daca ai varice3
Poți încerca varianta lui Beyonce din imagine, luând niște ciorapi de damă sub fusta mini sau orice altă haină ai purta sau mergând pe leggings-urile purtate de Blake Lively sau Natalia Vodianova

FUSTA LUNGĂ-MINI SAU LARGUL MINI
5 TRUCURI - cum poti sa fii sexy daca ai varice4
Îi spunem așa pentru că nu avem încotro. Nu e vreo rochie somptuoasă deoarece se termină înainte de glezne, dar nici o fustă mini propriu zisă deoarece depășește genunchiul. Este una din metodele de a-ți acoperile varicele.

CIZME LEGGING
5 TRUCURI - cum poti sa fii sexy daca ai varice5
Sunt acele tipuri de cizme lungi cam până la nivelul unei fuste mini. Aceste cizme le avantajează însă doar pe doamnele înalte.

CEVA TRANSPARENT
5 TRUCURI - cum poti sa fii sexy daca ai varice6
Optează pentru pantaloni transparenți sau rochii din nailon care să ”fenteze” privirile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top