Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri de frumusete care te ajuta sa fii gata in doar 5 minute

Machiaj

5 trucuri de frumusete care te ajuta sa fii gata in doar 5 minute

Daca vrei sa fii in fiecare dimineata gata in doar 5 minute, fara prea mult efort, poti sa urmezi aceste 5 trucuri de frumusete. Ele te vor ajuta sa economisesti timp si sa arati senzational indiferent de locul in care mergi.

1. Renunta la produsele de frumusete care nu sunt absolut necesare. Bazeaza-te pe produse precum fondul de ten sau crema colorata, mascaRE si rujul. Renunta la iluminator, pudra sau eyeliner. Poti arata grozav si fara ele. Bineinteles, asta daca nu esti deja experta in trasarea liniilor fine pe pleoape.

2. Foloseste o crema hidratanta colorata in locul fondului de ten. Aceasta are o textura mult mai usoara, se aplica mai rapid si hidrateaza tenul in acelasi timp. Astfel pielea ta va avea un aspect luminos pe tot parcursul zilei si nu vei sta stresata ca fondul de ten s-a adunat in liniile fine de pe fata.

CITESTE SI: CE TUNSORI TREBUIE SA INCERCI VARA ASTA

CITESTE SI: APLICA PE FATA UN AMESTEC DIN MIERE DI ASPIRINA. UITE CE SE INTAMPLA CU TENUL TAU!

3. Alege produse de machiaj cu factor de protectie solara. In acest mod te asiguri ca pielea ta este protejata de efectele nocive ale razelor soarelui pe tot parcursul zilei si nu trebuie sa pierzi timpul aplicand crema cu factor de protectie in mod separat.

4. Foloseste culori puternice pentru buze. Buzele rosii au fost dintotdeauna semnul increderii de sine si al feminitatii. Nu vei da niciodata gres cu aceasta culoare. Un machiaj foarte simplu completat de buzele rosii te va ajuta sa salvezi mult timp.

5. Exfoliaza-ti tenul seara. In acest fel il pregatesti pentru machiajul de a doua zi. Pielea va absorbi mai bine produsele si astfel ele vor ramane fixate mai mult timp. Atentie! Nu trebuie sa exagerezi cu exfoliantul pentru a nu priva tenul de uleiurile sale naturale.

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top