Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri de machiaj care te întineresc

Stiri

5 trucuri de machiaj care te întineresc

Câteva secrete în privința machiajului pot lua cu ușurință câțiva ani de pe fața ta. Iată 5 trucuri de machiaj care te întineresc!

1. Aplică un fond de ten ușor. Machiajul abundent îți încarcă tenul și accentuează ridurile și liniile fine. El nu acoperă ridurile! Aplică un primer și apoi un fond de ten foarte ușor într-un strat subțire. Cu cât ai mai mult fond de ten, cu atat ridurile tale vor fi mai vizibile. Dacă te uiți la fața ta după ce te-ai machiat, vei observa că ridurile nu sunt acoperite. Dacă ai un machiaj adecvat vârstei tale, vei arăta totuși foarte bine.

2. Joacă-te cu ochii tăi. Utilizează un primer pentru pleoape. Extinde linia ochilor cu un creion negru sau maro. Folosește culori neutre pentru a crea umbre: maro închis sau gri pentru colțurile exterioare ale ochilor și o nuanță luminoasă deasupra. Pentru aspectul final curbează-ți genele și folosește un rimel negru. Ochii tăi vor părea mai mari și mai strălucitori.

3. Pungile de sub ochi. Nu aplica niciodată un corector deschis pe pungile de sub ochi. Aceasta este o greșeală pe care multe femei o fac. Alege întotdeauna un anti-cearcăn mai închis decât nuanța pielii tale.

4. Evidențiază pomeții. Atunci când aplici fard de obraz, ține cont de faptul că, în timp, pomeții pot să devină puțin mai căzuți. Aplicare blush-ului mai sus de pomeți te poate face să pari mai bătrână, deoarece subliniază faptul că obrajii tăi s-au lăsat. Atinge cu mîna osul obrazului. De acolo trebuie să pornească pomeții tăi.

5. Sprâncenele. Dacă ți-ai pensat sprâncenele prea agresiv de-a lungul anilor, creșterea lor a stopat. Completează golurile cu un creion care are aceeași culoare ca părul tău. Pentru un look natural, alege un creion pe bază de pudră și uniformizează culoarea cu un pieptăn special pentru sprâncene.

Nu uita să te orientezi spre un ruj cu o culoare care te avantajează. Dacă ai o vârstă mai înaintată, asta nu înseamnă că trebuie să folosești numai rujuri închise la culoare. Un luciu va contura frumos buzele și le va defini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top