Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri pentru a agăţa un bărbat cu bani

Stiri

5 trucuri pentru a agăţa un bărbat cu bani

5 trucuri pentru a agăţa un bărbat cu bani:

1. Alege o locaţie pe măsură. În momentul în care vrei să agăţi pe cineva cu bani, alege locaţiile în care umblă oamenii de afaceri. Nu-i vei găsi în centrul vechi şi nici nu te vor aştepta pe o bancă în parc. De cele mai multe ori, aceştia sunt membri ai anumitor cluburi exclusiviste, cum sunt cele de golf, ori de echitaţie. În cazul în care nu-ţi permiţi un abonament, cere un tur pentru cei care vor să se înscrie, iar astfel poţi studia şi piaţa.

CITEŞTE ŞI: Trebuie să faci sex neapărat cu bărbaţii aceștia

2. Evenimente cu scop caritabil. Acolo trebuie să te îndrepţi pentru ieşirile în societate, căci tot în aceste locuri se va duce şi majoritatea burlacilor cu mulţi bani. Licitaţiile de obiecte scumpe, petrecerile caritabile, expoziţiile de bijuterii ori balurile vor fi cele mai potrivite evenimente pentru a-ţi găsi prinţul mult visat.

3. Destinaţii scumpe. Bărbaţii cu bani nu se plimbă prin hotelurile all inclusive de pe litoralul din Bulgaria, aşa că poţi începe de pe acum să strângi pentru un concediu la Dubai, ori în Elveţia. Odată ajunsă acolo, aşează-te la un cocktail şi uită-te în jur. Sigur vei agăţa ceva, însă trebuie să ai cunoştinţe despre politica externă, ori alte lucruri despre care dicută oamenii înstăriţi.

4. Mergi prin magazinele scumpe. Lasă outletul şi du-te în magazinele exclusiviste, unde şansele de a primi o invitaţie la un restaurant luxos sunt foarte mari. Cele cu băuturi fine, tutun, colecţii de cărţi ori obiecte rare sunt ideale. Poţi să te bagi în seamă cu cel vizat spunându-i că vrei să cauţi un cadou pentru tatăl ori fratele tău.

5. Evenimente de natură personală. Conferinţele de business ori petrecerile private atrag bărbaţii cu bani ca un magnet, aşa că acolo trebuie să ajungi şi tu. Dacă nu ai putut face rost de o invitaţie, aşteaptă ca evenimentul să înceapă, pentru a scăpa de „check in-ul” de la intrare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top