Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri pentru a rămâne veşnic tânără

Stiri

5 trucuri pentru a rămâne veşnic tânără

5 trucuri pentru a rămâne veşnic tânără:

Renunţă la vicii. Aceasta este cea mai grea etapă, însă dacă vrei ca lumea să te confunde cu o adolescentă chiar şi la 40 de ani, lasă ţigările, alcoolul sau cafeau deoparte şi axează-te pe produse care îţi fac bine. Poate faptul că fumatul duce la apariţia ridurilor, ori că alcoolul deshidratează pielea te va convinge să faci acest pas.

Foloseşte diferite ierburi în rutina zilnică. Pintre minunile naturii se află anumite plante ideale pentru ingrijirea corpului. De exemplu, levănţica te relaxează după o zi încărtată de stres, sucul de lămîie îţi curăţă punctele maronii de pe faţă, iar ceaiul verde este indicat pentru sănătatea pielii.

CITEŞTE ŞI: Uite ce păţeşti dacă mănânci noaptea
Apelează la cremele cu protecţie. Mai ales acum, când soarele arde din ce în ce mai tare, este bine să ai la îndemână o cremă cu protectie împotriva razelor UV. Nu uita că razele solare pot duce în timp la riduri, pete sau deshidratare la nivelul pielii. Cele mai bune sunt cremele solare cu minerale, spun studiile în domeniu.

Mănâncă sănătos. Nu trebuie neapărat să aplici o dietă alimentară cum fac multe vedete, însă includerea unor alimente cheie în regimul tău se va vedea şi la exterior şi în interior. Acizii graşi esenţiali, antioxidanţii, vitaminele A, C, sau proteinele nu ar tebui să-ţi lipsească din meniul zilnic. În plus, nu uita că doi litri de apă pe zi fac minuni pentru organism.

Axează-te pe produsele de îngrijire naturale. Ai grijă să verifici eticheta cosmeticelor, pentru a te asigura că acestea nu conţin hormoni ori substanţe chimice, care asigură fermitatea pielii pe o durată scurtă de timp. Alege acele produse care conţin antioxidanţi, pentru o curăţare eficientă a impurităţilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top