Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

5 trucuri pentru a avea cele mai frumoase bucle! Primul este cel mai interesant

Femeile cu parul ondulat sunt intotdeauna admirate de catre persoanele cu parul drept, insa putini stiu cat de greu este sa ai mereu acele bucle ca scoase din revista.

Nu este atat de simplu ca in cazul celor care au parul drept, cand fac doar un sinplu dus si pleaca. Ei bine, pentru a avea mereu niste bucle definite, iar parul sa straluceasca, este nevoie de mult mai mult.

Exista cateva trucuri pe care femeile cu parul cret le-au impartasit si celor care nu stiu deja de ele.

  • Uita de peria pentru par si cumpara, in schimb, un pieptene cu dinti mari si rari. Imediat dupa ce iesi din dus, foloseste pieptenele, de la radacina si pana la varfuri. Daca ai un produs pentru definirea buclelor, este cu atat mai usor, caci va ajuta la aranjarea parului mai usor.
  • Renunta la prosop si usuca-ti parul cu un tricou, pentru a evita incretirea excesiva.
  • HIDRATAREA este esentiala, asa ca nu pleca din casa fara sa iti dai pe par cu masca. O data pe saptamana, incearca o masca din ulei de cocos. Aplica de la radacina pana la varfuri si tine-o pe par cat poti de mult, apoi spala-te cu samponul obisnuit. Vei observa imediat ca parul va fi hidratat, iar buclele tale vor arata mai bine ca niciodata.
  • Foloseste un difuzor la uscatorul de par. Se gaseste aproape la toate uscatoarele de par si ajuta sa iti definesti fiecare bucla. Dupa ce iesi din dus, aplica produsul pe care il folosesti pentru par, stai cu capul in jos si foloseste difuzorul. Rezultatul te va surprinde placut.
  • In timpul noptii, incearca sa iti prinzi parul in varful capului, pentru a evita sa stai cu capul pe perna pe par. In felul acesta, de dimineata, parul tau nu va arata ca si cum ai bagat degetele in priza.
  • Click to comment

    Leave a Reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    More in Par & Coafuri

    To Top