Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri pentru a fi în formă în 2015

Dieta si Sport

5 trucuri pentru a fi în formă în 2015

Crăciunul și Revelionul pun pe fiecare femeie câțiva centimetri în talie iar marea provocare imediat ce începe noul an este să revină la trupurile frumos sculptate dinainte de Sărbători. Una dintre cauzele care fac dificilă operațiunea Slăbitul este obișnuința cu lipsa de activitate, deoarece pe perioada de vacanță nimeni nu a muncit ci dimpotrivă, toată lumea s-a distrat. Iată 5 trucuri bine de știut pentru a nu da bir cu fugiții și a-ți face din nou curaj să te reapuci de stilul de viață sănătos dinainte de sărbători.

CAUTĂ ACTIVITĂȚI CARE SĂ ÎȚI PLACĂ
Poate că va fi greu să te apuci din nou de abdomene pentru că ți-ai ieșit din ritm, însă pentru a face din nou sport ca la carte trebuie să ai corpul pregătit, încălzit, astfel că este necesar să te apuci de activități care să te motiveze să faci sport: Zumba, Pilates sau alergatul în zăpadă cu căștile în urechi sunt cele mai indicate pentru acest sezon mohorât.

CITEȘTE ȘI: 3 SPORTURI NUMAI BUNE PENTRU SEZONUL RECE

CAUTĂ O COMPANIE DE ”SUFERINȚĂ”
Să slăbești iarna, după ce ai acumulat kilograme în plus de sărbători, este greu mai ales de una singură. Propuneți împreună cu o prietenă să faceți împreună abdomenele și exercițiile de tip Pilates pentru a vă motiva una pe cealaltă, ajungând astfel mai rapid la rezultatul dorit.

URMĂREȘTE-ȚI CORPUL
Nu uita să te hidratezi mereu. Urmărește-ți corpul după fiecare ședință de exerciții fizice sau după ce consumi anumite alimente pentru a ști ce e bine să mănânci și ce exerciții îți favorizează scăderea în greutate. Fă o analiză personală la sfârșitul fiecărei săptămâni folosindu-te de clasicul cântar.

DORMI
Nu te obosi excesiv și nu uita de cele 8 ore de somn, necesare ca pâinea caldă. În timpul somnului, celulele corpului se regenerează pregătindu-l pentru a fi fresh pentru o nouă zi de activitate.

NU CĂDEA ÎN OBSESIA ”NU”
Eu NU pot, eu NU sunt o profesionistă, eu NU știu să slăbesc, eu NU am chef. Elimină din vocabularul tău cuvântul NU atunci când dorești să adopți un stil de viață sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top