Connect with us

Revistateo.ro

tunsori

Stiri

5 tunsori pe care trebuie să le încerci vara asta. Care îţi place cel mai mult?

În caz că vrei să faci o schimbare de look sau vrei să vezi ce se mai poartă pe cap vara aceasta, îţi propunem să vezi şi aceste 5 tunsori. Care este preferata ta?

CITEŞTE ŞI: Uite cum se foloseşte corect placa de păr. Sigur făceai greşit asta!

1. Tunsoarea băieţească, scurtă.
Este la modă de ceva vreme şi încă se află în topul preferinţelor celor care vor o schimbare majoră de look. Este potrivită pentru cele mai nonconformiste dintre femei dar, înainte de a-ţi tăia părul, asigură-te că eşti dispusă să renunţi la cea mai mare parte a podoabei capilare.

sursa foto pinterest.com

sursa foto pinterest.com

2. Bobul drept
O astfel de tunsoare se potriveşte de minune pentru cele care vor să adopte stilul wet-look, adică să-şi aranjeze părul ca şi cum ar fi ieşit de la duş direct pe stradă. Este în vogă şi nu de puţine ori am văzut vedete care îşi poartă părul astfel. Atenţie, căci acest gen de tunsoare este ideal pentru cele care au părul gros, nu subţire sau lipsit de volum.

sursa foto maisonesthetique.ro

sursa foto maisonesthetique.ro

3. Bobul asimetric
Una dintre cele 5 tunsori pe care trebuie să le încerci vara aceasta este şi bobul asimetric. Foarte cool şi potrivită pentru vară, această frizură este ideală pentru cele care au firul subţire, căci va da extra volum părului tău.

sursa foto blog.styleiq.ro

sursa foto blog.styleiq.ro

4. Tunsoarea în scări
Acest tip de tunsoare este numai bun pentru cele care vor să facă o schimbare vara aceasta, dar nu vor să taie prea mult din lungimea părului lor. Astfel, vei da impresia că podoaba capilară este mai bogată şi chiar va da impresia că părul este mai lung.

sura foto yve.ro

sura foto yve.ro

5. Tunsoarea medie, texturată
Din cele 5 tunsori, aceasta este ideală pentru femeile care au părul ondulat natural şi merg de minune cu o cărare făcută pe mijloc, un alt trend în materie de coafuri. Cu o astfel de frizură nu va mai trebui să îţi faci griji pentru coafat, căci look-ul natural va fi asigurat instant.

sursa foto garbo.ro

sursa foto garbo.ro

Sursa foto principală thebestfashionblog.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top