Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt zodiile cu cea mai puternică intuiție.

Horoscop

5 zodii care au cea mai puternică INTUIȚIE. Niciodată nu dau greș!

Intuiția este ca un zid de apărare pentru sufletul tău. Este la îndemână având în vedere abilitatea dinamică a universului nostru de a se schimba.

Acest sentiment care îți spune că va fi o zi proastă la locul de muncă sau vocea din capul tău care îți spune că e decizia pe care trebuie să o iei, are mult de lucru pentru tine.

De fiecare dată când logica și rațiunea nu reușesc să rezolve o problemă, acest sentiment intestinal își face treaba.

Puterile intuitive nu sunt distribuite în mod egal.

CITEȘTE ȘI: Care imagine te atrage mai mult? Care este mesajul pe care trebuie să-l știi

Unii indivizi spun că multe dintre deciziile pe care le-au luat, pe baza intuiției, au constatat că jocurile de noroc au fost plătite. Alții par să nu creadă în existența sa. Este diferit la toți.

Autorul C. Joybell C. spune: „Diferențele dintre oameni constau în folosirea acestor simțuri. Majoritatea oamenilor nu cunosc nimic despre simțurile interioare, în timp ce câțiva oameni se bazează pe ele, așa cum se bazează pe simțurile lor fizice și, de fapt, probabil chiar mai mult.”

Unele semne au o mare intuiție și au mai mult decât altele.

Iată cele cinci zodii cele mai intuitive

1. BERBEC

Ei sunt războinici și au o pânză de păianjen construită. Ei pot face față concurenței și conflictelor într-un moment. Simpla posibilitate de conflict și de violență (emoțională) este suficientă pentru ca ei să fie atrași în orice.

În mod normal, aceștia ies în viață, bine și nevătămați, în principal datorită intuiției lor puternice.

2. GEMINI

Cunoscuți pentru caracterul lor necondiționat, acești indivizi sunt adepți ai artei de a recunoaște intensitatea într-o legătură.

Ei urăsc conflictele în relații și ar prefera să alerge decât să stea în fața unor astfel de situații tensionate.

Intuiția lor bine reglată le permite să miroase în prealabil ceea ce nu este în regulă.

Această tendință a lor este cea care îi face atât de necondiționați atât de des. Pur și simplu cunosc modul de mișcare în prealabil.

3. FECIOARA

Nativii în Fecioară sunt perfecționiști. Ei au un sentiment intuitiv puternic și observa foarte bine erori și imperfecțiuni.

Această abilitate este o consecință a intuiției lor. Ei pot observa cele mai mici valuri ale țesăturii Universului.

Sunt raționali pentru un semn care este intuitiv. Dar există o reconciliere esențială între cele două aspecte ale caracterului lor, făcându-i editori și cenzori foarte eficienți, care pot alege fără milă lucrurile și găsesc erori pe care nimeni altcineva nu le poate observa.

4. VĂRSĂTOR

Legătura lor cu universul este la fel de organică ca apa. Ea este de departe cea mai intuitivă dintre semne și ia decizii extrem de impulsive și extrem de corecte la momentul potrivit, doar pentru a se afla pe podium în viață mai des decât alții.

5. PEȘTI

Pestii sunt experți în formarea obligațiunilor. Ei citesc oamenii atât de bine încât este foarte ușor pentru ei să devină prieteni. Dar, în același timp, sunt ca peștii care îi reprezintă, foarte atenți față de ceilalți, în special cu privire la contactul fizic și emoțional.

Ei preferă siguranța și confortul și încearcă să trăiască detașați de oameni incorecți. Inima lor îi ajută să aleagă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top