Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 zodii cu care să nu te cerţi NICIODATĂ

5 zodii cu care să nu te cerţi NICIODATĂ.

1. Scorpion. Este acest nativ bun la multe, dar nu şi la toleranţă. În momentul în care este atacat sau rănit de cineva, acesta îşi va scoate acul la înaintare şi va ataca fără milă. Nu uita că Scorpionul este răzbunător, aşa că dacă l-ai provocat şi nu ţi-a răspuns, nu înseamnă că nu-şi pregăteşte revanşa. Pentru că este şi semn de Apă, acest nativ este unul emoţional, aşa că cu greu vei reuşi să îl îmbunezi. Cel mai bine este să te retragi în momentul în care Scorpionul este deranjat de comportamentul tău, căci altfel s-ar putea să fie prea târziu pentru a mai intra în graţiile lui.

CITEŞTE ŞI: Ce nu le place oamenilor la tine, în funcţie de zodie

2. Taur. Când vine vorba de ceartă, Taurii sunt adevăraţi maeştri şi nu prea reuşeşti să câştigi în faţa unui asemenea adversar. Nu are mereu dreptate, dar asta nu-l împiedică să lupte până în pânzele albe, iar la final vei fi obligat să renunţi pentru a nu mai continua discuţiile inutile. Partea bună este că acest nativ este unul răbdător, aşa că nu se va supăra uşor. Chiar dacă nu te aştepţi ca Taurul să fie răzbunător, este bine să stai cu ochii în patru după un scandal cu el, căci cel mai probabil coarnele sale vor lovi cât de curând.

3. Vărsător. N-ai zice că acest nativ este unul răzbunător, mai ales că este foarte deschis la minte. Încăpăţânarea sa îl va face insă să te scoată din sărite, iar tu nu vei rezolva nimic decât să te enervezi şi mai tare. Cel mai bine Vărsătorul se simte atunci când este lăsat liber şi poate să experimenteze tot ce-i pofteşte inima. Drept urmare, nu încerca să-l îngrădeşti în vreun fel, asta dacă nu vrei să albeşti instantaneu şi să începi să iei pastile pentru inimă.

4. Peşti. Această zodie este una dintre cele mai calme, iar nativii ei au o inimă de aur, gata să se sacrifice oricând pentru cei dragi. Ei bine, în momentul în care nu le convine ceva, Peştii se transformă şi scot la înaintare cele mai mari arme posibile, cu care nu este indicat să te pui. Pentru că au propriul univers, nu vor accepta să li se spună că lucrurile nu sunt aşa cum le văd ei şi vor riposta. Dacă vei intra în conflict cu ei, pregăteşte-te să ţi reamintească toată viaţa cât de mult ai greşit.

5. Leu. Eşti sigur că vrei să-ţi măsori forţele cu regele junglei? Cam aşa va reacţiona Leul în momentul în care îl vei provoca, susprins de faptul că îndrăzneşti să-l contrazici în vreun fel. Nu te chinui să aduci argumente, chiar dacă sunt valide. Pentru acest nativ, singura părere care va conta va fi doar a lui. Pentru că este încăpăţânat şi în acelaşi timp emoţional, Leul va avea grijă să se năpustească asupra ta când ţi-e lumea mai dragă, aşa că cel mai indicat este să nu-l provoci. Chiar dacă în urma conflictului lucrurile par să fie în ordine, ai fost trecut pe lista neagră a Leului, iar asta nu se va mai schimba în veci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top